Libnet.ro
UNICEF

12:00

Momente inedite la anuntul aliantei intre Victor Ponta si Robert Negoita. Ce au spus despre Gabriela Firea

Playtech Playtech,
Momente inedite la anuntul aliantei intre Victor Ponta si Robert Negoita. Ce au spus despre Gabriela Firea

Alegerile Locale 2020 incep pe data de 27 septembrie, iar campania electorala, conform Birolului Electoral Central, pe data de 28 august. Pana atunci, insa, partidele inscrise in lupta pentru un loc de primar, fac aliante si isi anunta viitori candidati. Subiectul momentului este alianta intre prasopatul partid infiintat de Robert Negoita, plecat din PSD, si . continuă pe Playtech

Lucian Romascanu, dupa anuntul aliantei dintre Victor Ponta si Robert Negoita: Duetul comic-fantezist, nascut in eprubeta, in eprubeta isi va consuma existenta

Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu a dat asigurari ca actualul edil al Capitalei Gabriela Firea va mai castiga un mandat la conducerea Primariei Capitalei, in ciuda aliantei dintre Victor Ponta si Robert Negoita: Duetul comic-fantezist, nascut in eprubeta, in eprubeta isi va consuma existenta, a transmis Lucian Romascanu.

Mihai Tudose, despre alianta dintre partidele lui Victor Ponta si Robert Negoita: imi pare tare rau de Robert... Avea un ceas frumos la mana... Nu o sa-l mai aiba dupa ce va sta un pic cu Victor

Mihai Tudose ironizeaza alianta dintre partidele lui Victor Ponta si Robert Negoita, afirmand ca ii pare tare rau pentru Robert Negoita, care avea un ceas frumos la mana, dar nu o sa-l mai aiba dupa ce va sta un pic cu Victor Ponta.

Victor Ponta si Robert Negoita au format Alianta Pro Bucuresti 2020 pentru oricine nu e prizonier al binomului PSD - PNL Marcel Ciolacu: Gabriela Firea ii va spulbera (VIDEO, FOTO)

Victor Ponta a anuntat ca formatiunea pe care o conduce, Pro Romania, si Partidul Bucuresti 2020, recent infiintat de primarul Sectorului 3, Robert Negoita, vor forma de acum Alianta Pro Bucuresti 2020.

Ciolacu le da, pe Facebook, o veste proasta lui Victor Ponta si Robert Negoita: Gabriela Firea ii va spulbera!

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, critica ceea ce numeste asa-zisa alianta dintre partidele conduse de Victor Ponta si Robert Negoita si spune ca are pentru cei doi o veste proasta: Gabriela Firea ii va spulbera!. El reafirma sustinerea PSD fata de actualul primar general al Capitalei.

Victor Ponta face alianta cu noul partid al lui Robert Negoita pentru candidati la primariile din Bucuresti: Vom oferi o alternativa la Nicusor Dan si Gabriela Firea

Pro Romania si-a unit fortele cu primarul sectorului 3, Robert Negoita, care a plecat recent din PSD, facandu-si partid, si va anunta candidatii pentru Bucuresti saptamana viitoare, afirma Victor Ponta. El sustine insa amanarea alegerilor locale, din cauza COVID-19. Participam la alegeri ca la razboi, vedem cine se intoarce. Participam la alegeri, ce sa facem, sa fugim?, a raspuns Ponta, intrebat ce va face daca alegerile vor fi organizate la data stabilita, 27 septembrie.

Victor Ponta a facut anuntul care o baga in sperieti pe Gabriela Firea

Victor Ponta a declarat miercuri seara ca Pro Romania, partidul pe care il conduce, va avea un candidat la Primaria Capitalei care va oferi o alternativa fata de Gabriela Firea si Nicusor Dan. Numele acestuia, dar si ale candidatilor la primariile de sector, vor fi anuntate saptamana viitoare. Alegeri locale 2020, candidati iesiti din tipare.

Marcel Ciolacu, acuzatii grave la adresa lui Victor Ponta: il ajuta pe Nicusor Dan

Marcel Ciolacu a rabufnit dupa alianta PRO Bucuresti 2020, fondata de Victor Ponta si Robert Negoita. Liderul PSD sustine ca aceasta alianta reprezinta un ajutor direct pentru Nicusor Dan la Primaria Capitalei, insa Gabriela Firea ii va spulbera.

Gabriela Firea: Vom avea voturi astfel incat motiunea sa treaca, indiferent de suportul lui Victor Ponta. Nu exclud o colaborare pe termen lung a Pro Romania cu PNL

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, sustine ca motiunea de cenzura pe care PSD o va introduce la finalul luni august va fi votata indiferent de suportul lui Victor Ponta, ea neexcluzand o colaborare pe termen lung intre partidul acestuia, Pro Romania si PNL.

VICTOR PONTA: Nicusor Dan a fost capturat de capusele de langa PSD si PNL

Victor Ponta, liderul Pro Romania a sustinut ca Gabriela Firea, actualul primar al Capitalei nu poate face mai mult decat a facut din 2016 pana acum si ca Nicusor Dan nu va fi capabil sa isi puna in aplicare proiectele.

Alexandru Rafila a vorbit despre candidatura la Primaria Capitalei. Ce i-a transmis lui Victor Ponta

Alexandru Rafila vine cu detalii despre candidatura sa la Primaria Capitalei. Ce mesaj i-a transmis lui Victor Ponta si cu ce explicatii vine in prim-plan pentru romanii care au auzit de acest scenariu? Alexandru Rafila, despre candidatura la Primaria Capitalei. Mesaj pentru Ponta Profesorul Alexandru Rafila a confirmat in cursul serii de vineri, la Digi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )