Libnet.ro
UNICEF

14:30

Criza Brexit: Theresa May convoaca o noua sedinta de guvern dupa esecul din Parlament. Varianta alegerilor anticipate, pe masa

Hotnews Hotnews,
 Criza Brexit: Theresa May convoaca o noua sedinta de guvern dupa esecul din Parlament. Varianta alegerilor anticipate, pe masa

Dupa ce Parlamentul a respins luni, din nou, toate variantele privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, premierul Theresa May va convoca marti o noua sedinta de guvern. Potrivit Guardian, decizia Camerei Comunelor de a respinge toate alternativele la acordul premierului readuce in discutie ipoteza alegerilor anticipate. continuă pe Hotnews

Theresa May: E nevoie de o noua amanare a Brexit

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a declarat marti seara ca este nevoie de o noua amanare a Brexit. Retragerea din UE cu un acord este cea mai buna solutie, astfel ca vom avea nevoie de o noua.

Saga Brexit fara sfarsit: Premierul Theresa May va cere o noua amanare a Brexitului

Premierul Regatului Unit, Theresa May, a spus marti ca este nevoie de o noua extindere a Articolului 50 si vrea o noua runda de negocieri cu liderii opozitiei pentru a iesi din impasul intern si pentru trasa o serie de argumente pentru care vor cere amanarea Brexitului.

Planul DISPERAT al unor parlamentari britanici de a-i FORTA mana premierului Theresa May pentru a se EVITA un Brexit fara acord

Miercuri, Parlamentul britanic va vota o noua initiativalegislativa prin care se doreste fortarea premierului Theresa May sa evite un Brexit fara acord, relateaza CNN. Asta desi tot Parlamentul.

UPDATE // Theresa May intentioneaza sa ceara Uniunii Europene o noua AMANARE a Brexitului

Update 22:00 - Prim-ministrul britanic Theresa May a declarat, marti, ca va cere Uniunii Europene o prelungire a perioadei de negociere a Brexitului dupa data de 12 aprilie, anunta Reuters. in acest fel,.

The Sunday Times: Guvernul Theresa May risca sa se prabuseasca ca urmare a impasului privind Brexit

Guvernul Marii Britanii, condus de Theresa May, risca sa se prabuseasca ca urmare a impasului privind Brexit, in conditiile in care cel putin 6 membri pro-europeni ai Cabinetului de la Londra ameninta cu demisia daca May alege optiunea unui Brexit fara acord, potrivit publicatiei The Sunday Times, citata de Mediafax.

Brexit: Premierul Theresa May ar putea cere parlamentului britanic al patrulea vot asupra acordului (presa)

Premierul britanic Theresa May ar putea cere parlamentului de la Londra sa voteze a patra oara asupra acordului de retragere din Uniunea Europeana, potrivit unor informatii preluate de AFP de la BBC, scrie Agerpres. Parlamentarii urmeaza sa dezbata luni diferite scenarii pentru Brexit, dupa ce miercurea trecuta niciuna din cele opt variante supuse la vot nu a intrunit majoritatea.

Theresa May ar putea cere parlamentului britanic al patrulea vot pentru Brexit

Premierul britanic Theresa May ar putea cere parlamentului de la Londra sa voteze a patra oara asupra acordului de retragere din Uniunea Europeana, potrivit unor informatii preluate de AFP de la BBC. Parlamentarii ur.

Acordul prezentat de Theresa May - cea mai buna optiune, potrivit ministrului britanic al trezoreriei

Ministrul britanic al trezoreriei, Lizz Truss afirma ca acordul prezentat de premierul Theresa May cu privire la Brexit este cea mai buna optiune pentru iesirea Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord din Uniunea Europeana, in pofida.

Theresa May are in vedere sa prezinte deputatilor pentru a patra oara acordul de retragere a Marii Britanii din UE

Prim-ministrul britanic Theresa May are in vedere sa prezinte deputatilor pentru a patra oara acordul de retragere din Uniunea Europeana, pentru a evita o iesire brutala, fara acord, la 12 aprilie, scrie AFP.

Theresa May are in vedere sa prezinte deputatilor pentru a patra oara acordul

Prim-ministrul britanic Theresa May are in vedere sa prezinte deputatilor pentru a patra oara acordul de retragere din Uniunea Europeana, pentru a evita o iesire brutala, fara acord, la 12 aprilie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )