Libnet.ro
UNICEF

00:07

Momentul cand, pentru prima data dupa 1989, Romania si-a castigat respectul de sine

Adevărul Adevărul,
Momentul cand, pentru prima data dupa 1989, Romania si-a castigat respectul de sine

Peste Ocean, la 4 iulie se aniverseaza aprobarea de catre Congres a Declaratiei de Independenta a Statelor Unite ale Americii, fata de Marea Britanie. in acest an, pentru prima oara sunt aduse la festivitatea oficiala elemente reprezentative ale tehnicii de lupta americane. Este un moment in care presedintele Donald Trump va da - printr-un discurs aparte - onorul armatei americane. continuă pe Adevărul

Premiera in tenis. Un cuplu de lesbiene evolueaza pentru prima data la un campionat oficial, la Wimbledon

Un cuplu de lesbiene evolueaza in premiera la un campionat oficial. Alison Van Uytvanck si Greet Minnen s-au calificat in turul 2 la Wimbledon, in proba de dublu, dupa ce au invins in primul act al competitiei perechea formata din Freya Christie si Katie Swan, cu scorul de 7-5, 6-2. Un cuplu de lesbiene joaca .

Japonia va vana din nou balene in scop comercial, pentru prima data in ultimii 30 de ani

Pescarii japonezi au pornit vanatoarea de balene in scopuri comerciale pentru prima data in peste 30 de ani, dupa ce Tokyo a decis retragerea tarii din Comisia internationala privind vanatoarea de balene, scrie The Guardian.

Cine a inventat Bacalaureatul? Cand s-a dat BAC-ul pentru prima data in Romania?

Supranumit si Examenul maturitatii, Bacalaureatul este unul dintre cele mai importante teste ale sistemului de invatamant romanesc. BAC-ul isi are originile in.

VIDEO Ed Sheeran a facut spectacol pe Arena Nationala doar cu vocea si chitara: Cand am inceput sa cant credeam ca o voi face doar in baruri

Ed Sheeran 28 de ani) a cantat pe 3 iulie pentru prima data in Bucuresti, in fata a peste 50. 000 de oameni veniti sa-l vada pe stadionul Arenei Nationale. De departe, cel mai emotionant moment al serii a fost cand artistul britanic a imbracat tricoul Nationalei de Fotbal a Romaniei si a fluturat pe scena steagul tricolor.

VIDEO Prima captura de balene facuta de japonezi, dupa ce au reluat vanatoarea comerciala pentru prima data in ultimii 30 de ani

O mica flota de vase japoneze pentru vanatoare de balene au avut prima captura din ultimii 30 de ani, dupa ce Tara Soarelui Rasare a hotarat sa reia vanatoarea comerciala a acestor mamifere marine.

Arad: Construirea unor grupuri sanitare la liceul din Beliu, finalizata dupa 12 ani

Liceul Tehnologic Beliu va avea grupuri sanitare pentru prima data de la construirea cladirii, in ur.

Horoscop 3 iulie 2019. Iesi in lume! E momentul perfect pentru distractie

Horoscop Berbec. Iesi in lume, distreaza-te, cunoaste persoane noi, pentru ca te vei simti excelent numai in spatii publice, in medii aglomerate unde nevoia ta de socializare si comunicare este.

CIA, prima reactie dupa pana majora prin care a trecut Facebook: Nu, nu noi am provocat-o. Nu, nu va putem ajuta Ce solutie le-a oferit utilizatorilor intelligence-ul american

Agentia Centrala de Informatii CIA) din SUA a reactionat dupa ce principalele retele sociale globale, Facebook, Messenger, Instagram si WhatsApp, au inregistrat o serie de probleme de functionare, ce au pus pe.

Ministrul Culturii, prima reactie dupa ce Ion Caramitru i-a cerut demisia: Nu m-am razbunat pe nimeni. Controlul nu il vizeaza pe el

Ion Caramitru, managerul Teatrului National Bucuresti, cere demisia ministrului Culturii, Daniel Breaz, dupa ce acesta a anuntat ca va trimite Corpul de Control la TNB. Ministrul Culturii a avut o interventie.

Primarul municipiului Bacau, prima reactie dupa ce a fost trimis in judecata de DNA

Primarul municipiului Bacau, Cosmin Necula, a declarat pe pagina sa de socializare ca isi va dovedi nevinovatia in instanta, dupa ce a fosttrimis in judecatade catre DNA. Am luat act de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )