Libnet.ro
UNICEF

12:00

Primarul municipiului Bacau, prima reactie dupa ce a fost trimis in judecata de DNA

Antena3 Antena3,
Primarul municipiului Bacau, prima reactie dupa ce a fost trimis in judecata de DNA

Primarul municipiului Bacau, Cosmin Necula, a declarat pe pagina sa de socializare ca isi va dovedi nevinovatia in instanta, dupa ce a fosttrimis in judecatade catre DNA. Am luat act de. continuă pe Antena3

Ministrul Culturii, prima reactie dupa ce Ion Caramitru i-a cerut demisia: Nu m-am razbunat pe nimeni. Controlul nu il vizeaza pe el

Ion Caramitru, managerul Teatrului National Bucuresti, cere demisia ministrului Culturii, Daniel Breaz, dupa ce acesta a anuntat ca va trimite Corpul de Control la TNB. Ministrul Culturii a avut o interventie.

Caru cu vedete: Andreea Raicu face yoga pe malul lacului. in ce loc din Bucuresti o gasiti; Andra, prima reactie dupa inlocuirea din juriul de la Vocea Romaniei; Silueta de model la 51 de ani. Celine Dion a uimit Parisul cu trupul ei sculptat

Catalin Bordea face nunta. O sa avem 80 de invitati maximum. Catalin Bordea face anul acesta. Mamica Elena Gheorghe, sexy la piscina. Are reguli stricte pentru a se mentine la 50 kg. Elena Gheorghe a mers la piscina, fiind o adevarata aparitie printre.

Primarul din Bacau, Cosmin Necula, si fostul viceprimar Dragos Daniel Stefan, trimisi in judecata

Primarul municipiului Bacau, Cosmin Necula, si fostul viceprimar Dragos Daniel Stefan au fost trimis.

Primarul municipiului Brasov, achitat, intr-un dosar de coruptie

O instanta a Tribunalului Brasov l-a achitat, luni, pe primarul municipiului Brasov, George Scripcar.

Irina Rimes, prima reactie strict despre plecarea Andrei de la Vocea Romaniei: Ma supara rautatile!

Irina Rimes, invitata la Europa FM, in Clubul de Seara, a avut prima reactie strict despre plecarea Andrei din cadrul concursului muzical Vocea Romaniei. intr-o discutie de seara, ca intre amici, artista a povestit despre muzica, sperantele pe care le are inainte de un nou sezon al Vocii si implicit si despre plecarea Andrei din .

Primarul din Baia Mare, reactie in legatura cu averea nejustificata: Mama mea avea banii in cont din vanzarea unui imobil si mi i-a tranferat in numerar

UPDATEANI a sesizat procurorii pentru verificarea averii edilului din Baia Mare, Catalin Chereches, dupa ce inspectorii Agentiei de Integritate au constatat ca acesta nu poate justifica suma de 2,7.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa acordul obtinut la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis a participat in aceste zile la reuniunea extraordinara a Consiliului European, in cadrul careia au fost alesi viitorii lideri ai principalelor institutii europene. Detalii.

INSULA IUBIRII. Premiera absoluta in showul TV: Un concurent a fost trimis acasa, dupa ce a primit o lectie dura

in cel mai nou episod din Insula Iubirii, la Purimuntra, un concurent va primi o lectie si va fi primul barbat trimis acasa, dar nu inainte de a realiza cu adevarat raul facut celor din jurul lui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )