Libnet.ro
UNICEF

22:15

Momentul in care romanii intra in Cimitirul Valea Uzului si rup poarta, filmat de maghiari (VIDEO)

B1 B1,
Momentul in care romanii intra in Cimitirul Valea Uzului si rup poarta, filmat de maghiari (VIDEO)

Zi tensionata la Valea Uzului! Mai multe asociatii romanesti isi anuntasera prezenta, joi, cu ocazia Zilei Eroilor - sarbatorita anual simultan cu inaltarea Domnului, la cimitirul international, pentru a . continuă pe B1

Romanii au intrat in Cimitirul Valea Uzului: Au trecut de lantul uman format de peste 1.000 de maghiari (FOTO)

UPDATE:in cele din urma, romanii au reusit sa intre in Cimitir. Peste 1. 000 de maghiari au format, joi, un lant uman in fata Cimitirului International al eroilor Valea Uzului, cu scopul de a nu le.

UPDATE // Primele imagini: Romanii au intrat in Cimitirul Valea Uzului! Au trecut de lantul uman format de peste 1.000 de maghiari (FOTO, VIDEO)

UPDATE:in cele din urma, romanii au reusit sa intre in Cimitir. Peste 1. 000 de maghiari au format, joi, un lant uman in fata Cimitirului International al eroilor Valea Uzului, cu scopul.

UPDATE 2 // Eveniment marcat de incidente la Valea Uzului! Primele imagini ale conflictului cu fortele de ordine, dar si din timpul manifestatiei de comemorare a eroilor romani

UPDATE 2:Au aparut primele imagini ale momentelor tensionate din Valea Uzului, dar si din timpul evenimentului de comemorare. Adunity_87196 UPDATE:in cele din urma, romanii au.

Incidente in Valea Uzului: Zeci de romani au intrat cu forta in Cimitirul eroilor, pazit de membri ai comunitatii maghiare, care au vrut sa interzica accesul acestora / Reactii: UDMR, seful CNCD, Jandarmerie, George Simion (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Jandarmeria Romana a precizat ca, pe durata desfasurarii evenimentului de la Cimitirul International al Eroilor Valea Uzului, nu au existat violente intre participanti, dar nici intre participanti.

Incidente in Valea Uzului: Zeci de romani au intrat cu forta in Cimitirul eroilor, pazit de membri ai comunitatii maghiare, care au vrut sa interzica accesul acestora / Reactia UDMR si a presedintelui CNCD (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Asztalos Csaba, presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, a declarat, pentru B1 TV, ca toata problema de la Valea Uzului a pornit de la faptul ca Primaria Darmanesti a amplasat.

Deputatul Marius Pascan cere interventia autoritatilor pentru oprirea provocarii maghiare de la Cimitirul Valea Uzului: Este inacceptabil sa ni se interzica sa ne comemoram eroii

Deputatul PMP Marius Pascan condamna provocarea pregatita chiar de Ziua Eroilor la Cimitirul International Valea Uzului din Darmanesti si cere interventia ferma a autoritatilor. Mai exact, Pascan arata.

LIVETEXT Atmosfera tensionata la cimitirul din Valea Uzului, imbranceli cu jandarmii care separa grupurile de romani de maghiari / Un grup de romani a rupt poarta cimitirului si a patruns inauntru / Un sobor de preoti ortodocsi a oficiat o slujba

Atmosfera foarte tensionata la cimitirul din Valea Uzului, unde grupuri de romani, veniti in numar foarte mare, au fortat cordonul de jandarmi care ii separau de maghiari. Exista imbranceli si confruntari la poarta cimitirului intre grupurile de romani si jandarmi, transmit corespondentii HotNews. ro de la fata locului. _______________20:35 Kelemen Hunor cere demiterea ministrului de Interne si a prefectului de Harghita20:17 Ce declara un constantean care a fost la Valea Uzului: Maghiarii au fost prinsi la mijloc si i-am fugarit cu parul20:00 Jandarmeria Romana: Nu au existat violente intre participanti sau intre participanti si fortele de ordine / Attila Korodi: A fost ceva de nedescris in cuvinte19:36 Oamenii au inceput sa plece de la cimitirul din Valea Uzului, se canta in continuare cantece patriotice. S-au aprins lumanari la toate mormintele, indiferent de nationalitatea eroilor ingropati in cimitirul international19:19 Sputnik, organul de propaganda al Kremlinului, dedica doua articole incidentelor de la Valea Uzului, cu titlurile: Patriotii romani au rupt lacatul si au intrat cu forta! si UDMR vrea un nou Targu Mures si agita periculos conflictul interetnic19:54 De la un microfon adus in cimitir s-a facut apel ca la plecare oamenii stranga mizeria ramasa in urma, ca sa se vada cat de civilizati suntem.

Scandal urias intre romani si unguri legat de cimitirul de la Valea Uzului - VIDEO

Scandal urias intre romani si unguri legat de cimitirul de la Valea Uzului. Consiliul Judetean Harghita, condus de UDMR-istul Borboly Csaba, ii instiga pe maghiari sa formeze un lant uman in jurul.

Scandal urias intre romani si unguri, la cimitirul de la Valea Uzului

Doua evenimente comemorative, unul organizat de romani, altul de maghiari, tensioneaza din nou relatiile inter-etnice in Valea Uzului.

Ministrul Melescanu, discutie cu omologul maghiar Szijjarto: Ce au vorbit sefii diplomatiilor din Romania si Ungaria despre Valea Uzului

Teodor Melescanu, ministrul Afacerilor Externe, a avut o convorbire telefonica, joi, cu Peter Szijjarto, omologul sau maghiar, iar unul dintre subiecte a fost situatia de la Cimitirul International al Eroilor Valea.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )