Libnet.ro
UNICEF

11:30

Momentul la care se vor deschide scolile in Capitala. Anuntul facut de primarul Nicusor Dan

Antena3 Antena3,
Momentul la care se vor deschide scolile in Capitala. Anuntul facut de primarul Nicusor Dan

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, sustine ca scolile din Bucuresti sa ramana inchise si elevii sa invete online, pana cand rata de incidenta a cazurilor de COVID-19 va ajunge sub nivelul de trei. continuă pe Antena3

Programul Rabla 2020. Veste excelenta pentru milioane de romani: anuntul facut azi

Vineri, Administratia Fondului pentru Mediu AFM) a anuntat intr-un comunicat ca, sesiunile de depunere a dosarelor in cadrul programelor Rabla Clasic si Rabla Plus au fost prelungite pana pe 20 noiembrie 2020. Programul Rabla 2020. Veste excelenta pentru milioane de romani Conform AFM, in cadrul Programului Rabla Plus, ca si noutate, a fost introdusa eligibilitatea .

Cel mai important detaliu despre Xbox Series X si Series S, confirmat: jocurile vechi care vor functiona

La fel ca PlayStation 5, Xbox Series X si Series S nu va avea multe jocuri disponibile la lansare, dar vei putea juca titluri vechi care vor arata mai bine si se vor misca mai fluid. in cazul.

Sinziana Pardhan, P3: Suntem in discutii cu doi retaileri internationali care vor sa isi deschida centre regionale in Romania

Una dintre tendintele care se contureaza pe piata spatiilor logistice si industriale din Romania este reprezentata de cererile venite din partea retailerilor internationali care activeaza in tara noastra doar in zona de online si isi propun sa.

Romanii care vor avea acces primii la vaccinul pentru Covid

Un prim vaccin anti-Covid ar putea aparea pe piata la inceputul anului viitor. Potrivit Comisiei Europene, toate statele membre ale Uniunii Europene UE) vor avea acces la vaccinurile impotriva noului coronavirus.

GSK si Sanofi promit 200 de milioane de doze de vaccin, care vor ajunge si in tarile sarace

Companiile farmaceutice Sanofi si GSK au anuntat miercuri ca vor pune 200 de milioane de doze de vaccin impotriva coronavirusului la dispozitia programului international COVAX, lansat de Organizatia Mondiala a Sanatatii pentru a asigura accesul echitabil la viitoarele vaccinuri, relateaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )