Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai important detaliu despre Xbox Series X si Series S, confirmat: jocurile vechi care vor functiona

Playtech Playtech,
Cel mai important detaliu despre Xbox Series X si Series S, confirmat: jocurile vechi care vor functiona

La fel ca PlayStation 5, Xbox Series X si Series S nu va avea multe jocuri disponibile la lansare, dar vei putea juca titluri vechi care vor arata mai bine si se vor misca mai fluid. in cazul. continuă pe Playtech

SUMAL 2.0, cel mai important instrument in lupta cu taierile ilegale de paduri, operational de la 1 noiembrie

Ministerul Mediului a anuntat ca noul SUMAL, cel mai important instrument in lupta cu taierile ilegale de paduri, va functiona din 1 noiembrie. Cu ajutorul acestuia, se va sti in permanenta cat lemn s-a.

VIDEO Totul despre Xbox Series X si Series S intr-un walkthrough oficial

Cu doar cateva saptamani ramase pana la lansarea oficiala a Xbox Series X si Xbox Series S, Microsoft a creat un clip oficial pentru a ilustra motivele de upgrade. La mijlocul lunii.

Cel mai important producator de echipamente militare si civile din lume, interesat de o colaborare cu o universitate din Romania

Directorul diviziei din Romania a ELBIT Systems a discutat cu reprezentantii Universitatii Dunarea de Jos despre un potential parteneriat ce ar viza competentele si resursele materiale si umane ale institutiei de invatamant si know-how-ul specialistilor din Israel.

Cel mai important instrument in lupta cu taierile ilegale de paduri, intra in vigoare la 1 noiembrie

Incepand cu aceasta data, toti cei peste 100. 000 de utilizatori ai SUMAL 2. 0, dintre care peste jum.

Cel mai important vot din lume: Ce inseamna alegerile din SUA pentru economie si pietele financiare

La sfarsitul lui 2016, Donald Trump, pana atunci un controversat om de afaceri si vedeta TV, uimea o intreaga lume castigand alegerile prezidentiale din SUA. La patru ani distanta, republicanul Trump il infrunta pe democratul Joe Biden intr-o cursa.

Cel mai important avocat al lui Trump cheltuie milioane in lupta impotriva drepturilor femeilor

Grupurile crestine de dreapta au construit un imperiu global inspaimantator cu 270 de milioane de .

Pandemia Covid-19. Transportul public, cel mai important factor pentru cresterea numarului de cazuri in Italia

Premierul Giuseppe Conte spune ca autoritatile au un vedere un asa-zis scenariu 3, care ar putea include masuri precum intreruperea unor activitati deosebit de riscante, posibilitatea esalonarii cursurilor la scoala, consolidarea telemuncii, descongestionarea transporturilor. Transportul public este considerat de experti drept unul dintre spatiile ce prezinta cel mai ridicat risc de infectare cu noul coronavirus.

Cea mai mare lovitura pentru lansarea Xbox Series X: ce se intampla cu Halo Infinite

Unul dintre cele mai importante titluri pentru lansarea Xbox Series X ar fi trebuit sa fie Halo Infinite. Dupa mai multe amanari, dezvoltarea viitorului joc a primit cea mai serioasa.

Cel mai nociv aliment de pe piata. Toti romanii il cumpara, mai ales toamna

Medicii din Romania trag un puternic semnal de alarma si vorbesc despre fructele toxice care se gasesc in magazine. Toti romanii cumpara aceste alimente fara sa aiba habar cat sunt de nocive. Alimentul nociv de care romanii trebuie sa se fereasca Un studiu realizat de Enviromental Working Group EWG) a aratat care este cel mai .

Orasele din Romania cu cel mai curat aer. Sunt locurile perfecte pentru vacante

Daca te gandesti la o vacanta departe de aglomeratie, poate ar trebui sa afli despre orasele din Romania cu cel mai curat aer. Putini turisti stiu de locurile acestea. Localitatile din Romania cu aer curat Cum concediile in afara granitelor au fost anulate anul acesta, dar vrei totusi sa te bucuri de cateva zile departe .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )