Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monaco obtine primul titlu in Franta dupa 17 ani

Online Sport Online Sport,
Monaco obtine primul titlu in Franta dupa 17 ani

Formatia AS Monaco a cucerit, miercuri seara, titlul in Ligue 1 dupa o pauza de aproape doua decenii. continuă pe Online Sport

Feyenoord, primul titlu in Olanda dupa 18 ani

Echipa Feyenoord Rotterdam a cucerit titlul in Eredivisie dupa o astepare de aproape doua decenii.

Accident cumplit in Valcea. O adolescenta in varsta de 17 ani a murit

O adolescenta in varsta de 17 ani a murit, iar sora ei, de 9 ani, si un tanar de 18 ani au fost raniti dupa ce autoturismul in care se aflau s-a rasturnat miercuri dimineata.

Accident rutier in judetul Valcea. O fata de 17 ani a murit. Soferul masinii si un copil de 9 ani sunt raniti

O adolescenta in varsta de 17 ani a murit, iar sora ei, de 9 ani, si un tanar de 18 ani au fost raniti dupa ce autoturismul in care se aflau s-a rasturnat.

Chelsea Manning a fost eliberata din inchisoare, dupa sapte ani de cand a dezvaluit pe Wikileaks documente militare din istoria Americii

Chelsea Manning a iesit din inchisoarea militara americana, miercuri, la sapte ani dupa ce a fost arestata pentru ca a dezvaluit pe Wikileaks documente clasificate si neclasificate din istoria militara a Statelor Unite ale Americii, transmite Reuters.

IICCMER si Parchetul Militar au decis deshumarea unui elev de 17 ani, care ar fi fost asasinat de Securitate, in anul 1985

Un tanar din municipiul Botosani ce a decedat pe 13 februarie 1985 si despre care se presupune ca ar fi fost otravit sau iradiat de fosta Securitate a fost miercuri deshumat, cazul fiind anchetat de Parchetul Militar Iasi in comun cu Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc IICCMER).

Dupa 13 ani, incep lucrarile la autostrada Comarnic-Brasov

Lucrarile la autostrada Comarnic-Brasov vor incepe anul acesta, la 13 ani de la lansarea proiectului. Ministerul Transporturilor a anuntat ca va semna, la sfarsitul lunii iunie, contractul de.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2628 seconds )