Libnet.ro
UNICEF

13:45

Monarhistii ii cer presedintelui Klaus Iohannis ca ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Valery Kuzmin, sa fie declarat persona non-grata

B1 B1,
Monarhistii ii cer presedintelui Klaus Iohannis ca ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Valery Kuzmin, sa fie declarat persona non-grata

Alianta Nationala pentru Restaurarea Monarhiei ANRM) cere presedintelui Klaus Iohannis si Ministerului Afacerilor Externe sa demareze procedurile pentru declararea ambasadorului Federatiei Ruse la Bucuresti,. continuă pe B1

UPDATE Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, convocat de urgenta la MAE dupa atacul virulent la adresa Custodelui Coroanei, MS Margareta: Caracter inacceptabil al pozitionarilor misiunii diplomatice ruse

Ambasadorul Rusiei la Bucuresti, Valeri Kuzmin, a fost convocat azi de urgenta la Ministerul Afacerilor Externe, dupa ce, pe 22 noiembrie, a lansat un atac fara precedent la adresa MS Margareta, Custodele Coroanei si sefa Casei Regale a Romaniei.

La Cotroceni se pregateste asaltul final impotriva PSD. Care e planul presedintelui Klaus Iohannis

Abia s-a uscat cerneala pe buletinele de vot ca deja liberalii vorbesc despre alegerile anticipate pentru a prelua controlul Parlamentului. Rares Bogdan, unul dintre cei mai influenti oameni din PNL, a afirmat.

Catalin Morosanu, selfie cu Klaus Iohannis. Ce mesaj ii transmite presedintelui

Catalin Morosanu i-a transmis felicitari presedintelui Klaus Iohannis pentru castigarea unui nou mandat la Cotroceni, intr-un mesaj postat pe Facebook in care a subliniat ca victoria vine cu o.

Miscarea de ultima ora facuta de Klaus Iohannis. CSAT se reuneste miercuri

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii se reuneste miercuri, la Palatul Cotroceni, sub conducerea presedintelui Klaus Iohannis, pe ordinea de zi a sedintei figurand propunerile de rectificare a bugetului de stat al.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 |Jumatate din voturile lui Klaus Iohannis au venit din Diaspora, Bucuresti si 5 judete

Klaus Iohannis a fost reales, duminica, presedinte al Romaniei, dupa ce a obtinut 66,06% din voturile valabil exprimate, dupa centralizarea a 99,89% din sectii. Jumatate din voturile lui Iohannis au venit din.

Ce a spus mama lui Klaus Iohannis, cand a aflat ca acesta a castigat alegerile prezidentiale. Reactie neasteptata

Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale cu un scor zdrobitor in fata Vioricai Dancila si a obtinut un nou mandat la Palatul Cotroceni. Mama presedintelui Romaniei a fost extrem de bucuroasa cand a aflat rezultatul alegerilor, dar a refuzat sa comenteze subiectul. Mama lui Klaus Iohannis s-a bucurat enorm cand a aflat ca acesta a .

Klaus Iohannis, mesaj de condoleante pentru Emmanuel Macron si poporul francez dupa ce 13 militari au murit in timpul unei operatiuni impotriva jihanistilor din Mali

Presedintele Klaus Iohannis, a transmis marti un mesaj de condoleante presedintelui francez, Emmanuel Macorn, dupa ce 13 militari francezi au murit, luni seara, dupa ce elicopterul in care se aflau s-a.

Ivan Patzaichin, decorat de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat, marti, la Palatul Cotroceni, pe Ivan Patzaichin cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler. Ivan Patzaichin i-a oferit presedintelui o pagaie pentru a vasli cat mai bine la conducerea Romaniei.

Presedintele Ucrainei l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru realegere: Astept intensificarea dialogului bilateral in beneficiul tarilor noastre si al regiunii

Presedintele Ucrainei,Vladimir Zelenski, i-a transmis un mesaj de felicitare lui Klaus Iohannis, dupa realegerea in functia de presedinte. Sincere felicitari Presedintelui Romaniei Klaus.

PREZIDENTIALE 2019. Victoria lui Klaus Iohannis, sarbatorita la PNL. Liberalii au facut pariuri pe scorul presedintelui

Candidatul PNL la alegerile prezidentiale, presedintele Klaus Iohannis, a castigat, potrivit exit-poll-urilor, un nou mandat la Cotroceni, victorie pe care a sarbatorit-o, duminica, la sediul central al.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2787 seconds )