Libnet.ro
UNICEF

21:15

Catalin Morosanu, selfie cu Klaus Iohannis. Ce mesaj ii transmite presedintelui

Antena3 Antena3,
Catalin Morosanu, selfie cu Klaus Iohannis. Ce mesaj ii transmite presedintelui

Catalin Morosanu i-a transmis felicitari presedintelui Klaus Iohannis pentru castigarea unui nou mandat la Cotroceni, intr-un mesaj postat pe Facebook in care a subliniat ca victoria vine cu o. continuă pe Antena3

Finala prezidentialelor, in presa internationala. Reuters, Bloomberg si Voice of America il dau pe Klaus Iohannis castigator en-fafare si il lauda pe presedinte pentru atasamentul fata de domnia legii

Presa internationala n-a ramas indiferenta la evenimentul sfarsitului de an din Romania, finala alegerilor prezidentiale, in care presedintele in exercitiu, Klaus Iohannis, si Viorica Dancila,.

Incredibil! Cine este tanarul care i-a cerut lui Klaus Iohannis sa faca un selfie cu el

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica dimineata la sectia de votare de la Liceul Jean Monnet din Capitala. Citeste si: Moment inedit pentru Klaus Iohannis, la sectia de votare. Un sustinator i-a.

Presedintele Ucrainei l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru realegere: Astept intensificarea dialogului bilateral in beneficiul tarilor noastre si al regiunii

Presedintele Ucrainei,Vladimir Zelenski, i-a transmis un mesaj de felicitare lui Klaus Iohannis, dupa realegerea in functia de presedinte. Sincere felicitari Presedintelui Romaniei Klaus.

Moment inedit pentru Klaus Iohannis, la sectia de votare. Un sustinator i-a cerut sa apara intr-un selfie alaturi de Ludovic Orban

Presedintele Klaus Iohannis a sosit la sectia de votare de la Liceul Jean Monnet, sectia la care, prin traditie, sunt asteptati reprezentanti importanti ai clasei politice. Iohannis a fost asteptat de.

Victor Ponta, mesaj prompt dupa ce Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale: Traieste intr-o minciuna!

Victor Ponta a avut un mesaj transant dupa victoria lui Klaus Iohannis in fata Vioricai Dancila. Liderul Pro Romania a avut prima reactie dupa ora 21:00, cand au facute publice rezultatele exit-poll. Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a avut o prima reactie dupa aflarea noului presedinte al Romaniei la Romania TV. Nu pot sa spun .

Presedintele Comisiei Europene, mesaj pentru Klaus Iohannis: Felicitari! Stiu ca pot conta pe rolul activ al Romaniei

Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, i-a transmis un mesaj de felicitare lui Klaus Iohannis, dupa realegerea in functia de presedinte al Romaniei. Felicitari, Klaus Iohannis pentru.

Maia Sandu, mesaj dupa victoria lui Klaus Iohannis: Felicitari, domnule Presedinte! Felicitari, dragi romani

Printre personalitatile politice care l-au felicitat pe Klaus Iohannis s-a numarat si fostul premier al Republicii Moldova, Maia Sandu. Aceasta a scris pe Facebook un mesaj adresat romanilor si marelui castig.

Klaus Iohannis, la finalul cursei spre al doilea mandat: Romanii vor sa scape de PSD Presedintele in functie, mesaj special pentru fratii de peste Prut (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri, ca o concluzie a campaniei electorale, care se incheie vineri, cu doua zile inainte de finala alegerilor, unde o va infrunta pe Viorica Dancila, ca romanii vor.

Klaus Iohannis, 185 de voturi la Auckland, Dancila - 25 Cum au votat romanii la Sidney, Shanghai si Singapore (numaratoare paralela USR-PLUS) - UPDATE

Primele rezultate ale numaratorii paralele efectuate de USR-PLUS provin din sectia de votare din Auckland, Noua Zeelanda, unde Klaus Iohannis a obtinut 185 de voturi, iar Viorica Dancila - 20 voturi, potrivit datelor publicate pe pagina sa de Facebook deputatul USR Catalin Drula.

Iohannis, mesaj pentru alegatorul roman: Hai la vot! Miza e clara: ori eu, ori PSD. Voteaza! (VIDEO)

Klaus Iohannis ii indeamna pe romani, printr-un mesaj video, sa-l voteze pe 24 noiembrie, in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, daca vor sa scape de PSD. Hai la vot! Miza e clara: ori eu, ori.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )