Libnet.ro
UNICEF

11:00

CEL MAI MARE SCANDAL din showbiz: Tristan Tate si-ar fi parasit iubita pentru Bianca Dragusanu. A luat pastile... (FOTO)

B1 B1,
CEL MAI MARE SCANDAL din showbiz: Tristan Tate si-ar fi parasit iubita pentru Bianca Dragusanu. A luat pastile... (FOTO)

Una dintre prietenele fostei iubite ale lui Tristan a facut dezvaluiri socante despre cum se poarta barbatul intr-o relatie dar si despre situatia financiara a acestuia. Astfel, apropiata domnisoarei cu. continuă pe B1

Transportatorii SOMEAZA Guvernul: Romania, cel mai mare COST din regiune. Furia atinge COTE LIMITA

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) someaza Guvernul Dancila. Transportatorii cer accelerarea publicarii HG privind restituirea supraaccizei. UNTRR arata ca.

Ratele romanilor cresc ingrijlorator! ROBOR, la cel mai mare nivel din ultimii trei ani si opt luni

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a urcat vineri cu 0,14 puncte procentuale pe piata interbancara la nivelul de 3,09% pe an, de la 2,95%.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,95%, cel mai mare nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,95%, cel mai mare nivel din octomrie 2014, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la sase luni a crescut la 3,07%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 2,93%, dar indicele Robor la sase luni a crescut la 3,07%, cel mai mare nivel din ultimii patru ani, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele Robor la trei luni a crescut la 2,93%, cel mai mare nivel din octombrie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut 2,93%, cel mai mare nivel din octombrie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Globalworth devine cel mai mare investitor pe spatii de birouri din Polonia dupa achizitia Quattro Business Park

Globalworth Polonia a cumparat complexul Quattro Business Park din Cracovia pentru 139 de milioane de euro, reprezentand cea mai mare achizitie din istoria companiei. Mai mult, in urma acestei tranzactii, Globalworth devine cel mai mare investitor si.

Care este CEA MAI MARE PENSIE din Aparare si cine a iNCASAT-O

Cea mai mare pensie din Ministerul Apararii Nationale MApN) a depasit 34. 600 de lei brut si a fost incasata de un fost magistrat militar. Potrivit oficialilor Casei de Pensii Sectoriale CPS) a MApN, citati.

A fost ales cel mai bun restaurant din lume in 2018! Unde se gaseste localul

Osteria Francescana, localul din Modena, Italia, detinut de maestrul bucatar italian Massimo Bottura a fost ales cel mai bun restaurand din lume in 2018. Publicatia de profil britanica Restaurant i-a acordat.

Kovesi, ELOGIATA in cel mai titrat cotidian din Italia: Mai insetata ca Dracula! Magistratul anticoruptie care zguduie palatele puterii

Laura Codruta Kovesi este glorificata, marti, in cel mai citit cotidian din Italia - Corierre della Serra. Jurnalistii italieni vorbesc despre o criza institutionala in Romania si despre modificarile in.

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei. Indicele Robor la sase luni a crescut lacel mai mare nivel din ultimii patru ani

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 2,93%, dar indicele Robor la sase luni a crescut la 3,07%, cel mai mare nivel din ultimii.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2804 seconds )