Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cele mai memorabile aparitii de la Premiile EMMY

ADPM ADPM,
Cele mai memorabile aparitii de la Premiile EMMY

Se apropie editia din acest an a Galei Premiilor Emmy, ocazie sa privim in urma si sa facem o selectie a celor mai memorabile aparitii ale vedetelor pe covorul rosu al prestigioasei ceremonii. continuă pe ADPM

Cele mai bune comedii cu Dem Radulescu. Momente memorabile ale unui actor de geniu

Dem Radulescu s-a nascut la data de 21 septembrie 1931, la Ramnicu Valcea. A decedat pe 17 septembrie 2000, la Bucuresti. A fost un actor roman de comedie de teatru, film si televiziune, fiind unul dintre cei mai mari actori de comedie pe care ia avut tara noastra. Pe langa actorie, el a mai fost .

FOTO Cum arata animalele salbatice de care ti-e frica in cele mai amuzante posturi

Premiile Comedy Wildlife Photography Awards, o competitie care are ca scop cresterea gradului de constientizare cu privire la conservare printr-o asociere amuzanta si pozitiva cu animalele,.

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in continuare in Bucuresti Situatia in judete

Cele mai multe cazuri de COVID-19 au fost raportate in continuare in Capitala, in ultimele 24 de ore. Iasi si Cluj se mentin intre judetele cu cele mai multe noi imbolnaviri.

Cele mai bune fotografii de nunta din lume

Va prezentam astazi 20 dintre cele mai frumoase fotografii de nunta, imagini surprinse de fotografi celebri care le-au fost alaturi in cea mai fericita zi din viata pana si marilor vedete de la Hollywood! .

Parcul catalogat unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Unde se afla aceasta zona unica

O vale situata in nordul Italiei a primit titlul de Parc Stelar din partea fundatiei Starlight, membra a UNESCO. Astfel, a devenit in mod oficial una dintre cele mai frumoase locuri din lume pentru cei pasionati sa vada stele. Parcul catalogat unul dintre cele mai frumoase locuri din lume Prin urmare, sute de vizitatori ajung .

Cluj si Suceava, judetele cu cele mai multe noi cazuri de COVID-19 Situatia in fiecare judet

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 211 - continua sa fie in Capitala. Pe primul loc in topul judetelor, cu cele mai multe noi imbolnaviri raportate in ultimele 24 de ore, este Clujul, cu 99 de cazuri, si Suceava, cu 91 de cazuri.

Cele mai gustoase briose cu migdale si cocos. Cat de simpla e reteta

Daca nu stiti ce dulce sa preparati in acest weekend, va propunem o reteta foarte usoara de briose cu migdale si nuca de cocos. Gustul este senzational, iar invitatii vostri vor fi extrem de placut surprinsi. Iata reteta. Ingrediente briose cu migdale, cocos si ricotta 2 linguri ricotta bio 2 oua 14 cana faina de .

Cele mai proaste masini noi. Automobilele pe care nu trebuie sa le cumperi

Cand vine vorba de masini noi, majoritatea clientilor se iau dupapopularitatea acestora. Dar asta nu inseamna neaparat ca sunt si bune. De multe ori popularitatea nu garanteaza si fiabilitatea unei masini noi. Cele mai proaste masini noi Vehiculele populare tind sa se incadreze in trei tabere. Acestea ar fi modele de la marcile in care .

Business report: Povestile primarilor lui Dragnea care au plecat spre banii lui Orban. Cele mai bune 10 oferte de credite imobiliare. Manolea: obisnuiti cu ideea de semnatura clasica, am uitat de unde a pornit nevoia de a semna

Nu va incadrati la Programul Noua Casa? Iata cele mai bune 10 oferte de credite imobiliare la ora actuala *Renault a dat in judecata un client din Romania, dupa ce il despagubise pentru ca i-a vandut o masina cu motor prost * Povestile primarilor lui Dragnea care au plecat spre banii lui Orban * Bogdan Manolea: Suntem atat de obisnuiti cu ideea de semnatura clasica, incat am uitat de unde a pornit nevoia de a semna * Dan Pascariu: De-a lungul celor trei decenii, BNR a tinut locul guvernelor astfel incat Romania sa nu colapseze * Cat de importanta e independenta bancii centrale in reducerea riscului sistemic? Cateva observatii empirice * Compania aeriana australiana Qantas a vandut in numai 10 minute toate biletele pentru un zbor catre nicaieri * Toate sedintele CA al BNR se desfasoara online pe o retea interna securizata a BNR * Alarma in Indexul BM: Copiii romani nu vor atinge decat 58% din potentialul lor de productivitate.

Romania, printre tarile cu cele mai mari scumpiri din UE in luna august

Romania se numara printre tarile membre cu cele mai ridicate rate ale inflatiei in august, o luna in care restrictiile impuse pentru a tine sub control pandemia de coronavirus COVID-19) au continuat sa fie ridicate, arata datele publicate joi de Oficiul European de Statistica Eurostat).

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )