Libnet.ro
UNICEF

07:30

Din pacate, medicii au facut anuntul TRIST: BOALA de care sufera Mihai Bendeac e INCURABILA... Ce se va intampla cu X-Factor...

B1 B1,
Din pacate, medicii au facut anuntul TRIST: BOALA de care sufera Mihai Bendeac e INCURABILA... Ce se va intampla cu X-Factor...

Mihai Bendeac a marturist ca se confrunta cu depresia. Actorul a facut totul public, intr-un mesaj emotionant pe Facebook: NU sunt ateu! Din contra Am studiat cat am putut fizica cuantica. Depresia cu. continuă pe B1

Nu se mai poate face nimic, situatia e foarte grava! Din pacate medicii au facut anuntul trist: Aceasta e, de fapt, boala reala de care sufera Simona Halep...

La cateva zile dupa ce a implinit 27 de ani, Simona Halep a primit un diagnostic crunt din partea medicilor, inainte sa mearga la turnee importante. Vestea vine la scurt timp de la declaratia ingrijoratoare.

Da, medicii tocmai au facut anuntul TRIST! Oana Lis PLANGE DEVASTATA: Din pacate, fostul primar Viorel Lis...

Fostul primar Viorel Lis a inceput sa-si piarda memoria si sa nu mai recunoasca persoanele din jurul lui, sustine chiar sotia lui, Oana Lis. Oana a mai precizat ca analizele pe care si le-a facut fostul ed.

CE SCARBOS... OANA LIS a facut anuntul trist, cu lighioana alaturi: Din pacate pentru toti care l-au cunoscut, fostul primar VIOREL LIS...(FOTO)

Isterie pe retelele de socializare! Oana Lis a postat o fotografie care a impartit internetul in doua tabere! Ea a facut publica o imagine in care apare in prim plan un pahar cu vin. Multi dintre.

DOLIU in televiziune! Celebra prezentatoare a facut anuntul TRIST: Mi-a spus ca pleaca linistit

Celebra prezentatoare TV Raluca Moianu a vorbit despre drama prin care a trecut dupa moartea sotului sau. inainte sa paraseasca aceasta lume, Marius Ancuta i-a spus sotiei sale ca pleaca.

Totul s-a TERMINAT... Oana Lis tocmai a facut anuntul TRIST: Da, din pacate e vorba de fostul primar VIOREL LIS...

Viorel Lis se simte tot mai rau dupa atacul cerebral suferit in urma cu cateva luni. Sotia sa, Oana Lis, a povestit ca fostului edil ii este foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. Lui Viorel.

TRAGEDIE in lumea mondena! Din pacate, ANUNTUL TRIST a fost facut: Este vorba de indragita interpreta MIRABELA DAUER...

Mirabela Dauer a povestit ca a fost dezamagita de mai multe persoanele pe care le considera apropiate, dar care isi urmareau doar beneficiile, mai ales de imagine. Cred ca m-am invatat minte. Eu iubesc.

Dupa MOARTEA Ionelei Prodan, un alt DECES SOCHEAZA muzica populara: Din pacate, indragitul interpret iubit de toata Romania a facut infarct si A MURIT...

Lumea muzicii populare e din nou in doliu dupa moartea lui Daniel Siminic. Anuntul trecerii sale in nefiinta a fost facut chiar de catre Andrada Barsauan, cantareata de muzica populara care colabora cu.

Unde va fi inmormantat regretatul fotbalist Ilie Balaci. Familia acestuia a facut anuntul

Familia lui Ilie Balaci a anuntat ca fostul mare fotbalist urmeaza sa fie inmormantat marti la Craiova. Cei care vor sa-i aduca un ultim omagiu legendei fotablului romanesc o pot face la.

Epidemia de rujeola continua sa se extinda: Autoritatile au facut anuntul ingrijorator

Epidemia de rujeola continua sa se extinda. 13 noi cazuri au fost confirmate in sapte judete si in municipiul Bucuresti in ultima saptamana, potrivit Institutului National de Sanatate Publica care a pu.

Meteorologii au facut anuntul: Va fi o iarna lunga si geroasa

In Europa, iarna va fi lunga si extrem de geroasa. Din primele estimari, anotimpul rece se va instala inca din luna noiembrie. Meteorologii au mai anuntat ca in decembrie, ianuarie si februarie vom avea.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )