Libnet.ro
UNICEF

20:30

Fericirea este simpla. Andra iti da cele mai bune sfaturi (FOTO)

B1 B1,
Fericirea este simpla. Andra iti da cele mai bune sfaturi (FOTO)

Chiar daca are o viata agitata, fiind mereu pe dumuri in concerte, Andra este fericita cu cariera sa si cu familia frumoasa pe care o are. Cum multi s-au intrebat care este secretul sau, artista l. continuă pe B1

Sarah Chang, una dintre cele mai bune violoniste din lume, vine la Constanta. Fie ca-ti place Bach sau Lady Gaga, muzica este coloana sonora a vietii

Una dintre cele mai cunoscute violoniste din lume, Sarah Chang, va sustine doua spectacole in Piata Ovidius din Constanta, in serile de 26 si 27 august 2017.

Patru generatii intr-o fotografie. Teo le-a prezentat pe cele mai importante persoane din viata sa (FOTO)

Teo profita de vacanta de vara si isi dedica timpul familiei. Chiar adca ea este o eprsoana cunsocuta de toata tara, putini sunt cei care le cunosc pe cele mai importante femei din viata sa. Teo.

RISE: Aquapark-ul de la Sociteni, unul dintre cele mai atractive locuri de odihna din Moldova, deschis cu bani obtinuti din trafic de droguri VIDEO

Potrivit unei investigatii realizate de jurnalistii de la RISE Moldova, aquapark-ul de langa satul Sociteni, care este unul dintre cele mai atractive locuri de odihna din Moldova, a fost deschis cu bani obtinuti din trafic de droguri, iar investitia a fost in valoare de aproape 700. 000 de euro. Procurorii sustin ca aceasta afacere a fost o metoda de a spala banii obtinuti din activitati criminale.

VIDEO RISE: Aquapark-ul de la Sociteni, unul dintre cele mai atractive locuri de odihna din Moldova, deschis cu bani obtinuti din trafic de droguri

Potrivit unei investigatii realizate de jurnalistii de la RISE Moldova, aquapark-ul de langa satul Sociteni, care este unul dintre cele mai atractive locuri de odihna din Moldova, a fost deschis cu bani obtinuti din trafic de droguri, iar investitia a fost in valoare de aproape 700. 000 de euro.

Adevaruri ascunse ale zodiacului. Care sunt cele mai mari defecte, in functie de zodie

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la emisiunea Adevaruri Ascunse, de la Antena 3, care sunt cele mai maridefecte ale zodiilor. Berbec - nu stralucesc in profesie. Sunt mari.

ANALIZA - Start in Primera Division, Bundesliga si Serie A: Cum s-au miscat pe piata transferurilor cele mai puternice echipe din aceste campionate

Trei dintre cele mai importante campionate din Europa isi au debutul in acest weekend. Echipele din campionatele Spaniei, Germaniei si Italiei au avut o vara plina de transferuri si sunt pregatite sa inceapa un nou sezon. Intra in material pentru a vedea o prezentare a celor mai importante mutari din Primera Division, Bundesliga si Serie A.

Cele mai bine platite actrite din 2017. Niciuna de culoare nu se afla in clasament!

Forbes a facut public clasamentul celor mai bine platite actrite de la Hollywood in anul 2017. Surprinzator, in top nu se afla nicio actrita de culoare, fapt ce a starnit discutii aprinse pe internet.

Recorduri Start-Up Nation: Unde sunt cele mai mari concentrari de firme pe metrul patrat...de apartament la bloc

O analiza mai amanuntita a listei publice cu firmele care au depus proiecte pentru programul Start-Up Nation si au primit numerele RUE numarul care atesta ordinea de inscriere in platforma electronica) scoate la iveala ce strategii au folosit unii dintre aplicanti ca sa-si mareasca sansele de a obtine banii. in Bucuresti, de pilda, peste 100 de proiecte vin de la firme care au declarat sedii sociale la sapte adrese; o buna parte sunt sedii sociale declarate in apartamente de bloc obisnuite unde apar inregistrate de la doua firme cum sunt cele mai multe cazul,la 20 de firme in doua camere, cum e cazul unui bloc de locuinte din sectorul 4, de exemplu.

Cele mai periculoase strazi din Bucuresti: 36 de accidente, cu 46 de victime, intr-un singur an

In 2016, in Bucuresti, peste 400 de oameni au fost raniti, iar 66 si-au pierdut viata. Patru dintre cele mai periculoase sase intersectii se afla in centrul Bucurestiului, in aceste zone.

Cele mai ieftine destinatii in care sa iti faci o vacanta: 4 dintre ele sunt tari exotice

Sa calatoresti astazi este mai ieftin ca nicioadata, chiar si in unele tari exotice. Un studiu arata unde poti sa stai cel mai mult in vacanta, chiar si mai bine de o luna, cu 550 de euro, iar pe primul loc se afla o destinatie deosebita din Asia.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )