Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fiul lui Stefan Banica are 16 ani si seamana perfect cu artistul. Cu ce se ocupa in prezent Radu Stefan

Adevărul Adevărul,
Fiul lui Stefan Banica are 16 ani si seamana perfect cu artistul. Cu ce se ocupa in prezent Radu Stefan

Are un tata celebru, care este iubit de o tara intreaga, fiind unul dintre cei mai mari artisti ai Romaniei, iar el pare ca vrea sa ii calce pe urme. Este vorba despre Radu Stefan, fiul lui Stefan Banica, care a ajuns la 16 ani si a debutat pe scena Teatrului de Comedie din Bucuresti. continuă pe Adevărul

Are 16 ani si RUPE inimi la fel ca tatal sau: Cum arata FIUL lui Stefan Banica Jr. (FOTO)

La 16 ani, Radu Stefansi-a inceput cariera de actor, calcand pe urmele celebrului sau tata, Stefan Banica jr. I-a mostenit nu numai talentul actoricesc pe care il arata in piesa Toul in.

Si-a dus prietenii la subsol si a taiat semnalul la telefon: Asta e intregul adevar despre gestul socant facut de Stefan Banica jr!

Stefan Banica Jr. si-a serbat ziua de nastere intr-un mod inedit. El si-a chemat apropiatii intr-un restaurant exclusivist, aflat la subsol, pentru a nu le permite invitatilor sai sa posteze fotografii sau fi.

El e Razbunatorul! Ce i-a facut Stefan Banica Jr fostei iubite: Femeile din viata lui au ramas masca...

Stefan Banica Jr. a castigat procesul cu fosta lui iubita, Camelia Constantinescu, femeia care i-a daruit un baiat, dupa o relatie de cinci ani. Ea a cerut Judecatoriei Sectorului 2 Bucuresti sa-i fie.

Ea este iubita secreta a indragitului Stefan Banica Jr: Cum a inceput totul...

Stefan Banica Jr. a avut parte numai de relatii tumultoase, care s-au terminat, sau nu, cu o casnicie. Jurnalistul Cristi Brancu a analizat viata amoroasa a acestuia, intr-un vlog. Am stat si.

Neobisnuitul caz al unui copil nascut in Italia din parinti romani. Are 8 ani si nu este recunoscut de nicio tara

Fabio are 8 ani, s-a nascut la Torino si ar fi un copil italian ca oricare altul, cu exceptia faptului ca parintii sai sunt romani si acest lucru nu ii permite sa obtina cetatenia italiana pana la.

Doi pustani de 16 ani, retinuti dupa ce au furat o duzina de telefoane mobile. Declansarea sistemului de alarma nu i-a speriat

Politistii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Focsani au retinut doi copii, de 16 ani, banuiti de furt calificat si tentativa la infractiunea de furt calificat. Cei in cauza au fost introdusi in arestul Inspectoratului de Politie Judetean Vrancea.

Elev de 16 ani, talharit cu un cutit pe drumul de la scoala spre casa. Hotii i-au furat telefonul si toti banii din buzunar

Un licean care tocmai iesise de la scoala din Ramnicu Valcea, seara, in jurul orei 18. 00, a fost abordat de alti doi tineri. Sub amenintarea unui cutit, acestia i-au cerut sa le dea tot ce avea de valoare, pe principiul Banii sau viata.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )