Libnet.ro
UNICEF

07:45

Medicii confirma: BOALA de care sufera MIHAI BENDEAC e INCURABILA! Ce se va intampla de acum inainte cu celebrul actor

B1 B1,
Medicii confirma: BOALA de care sufera MIHAI BENDEAC e INCURABILA! Ce se va intampla de acum inainte cu celebrul actor

Mihai Bendeac a marturisit ca acum 15 ani a decis sa renunte la religia ortodoxa. El a sustinut ca nu crede in religii, ci in lucruri simple si frumoase precum bunatate, mila si dreptate. Actorul a. continuă pe B1

Informatii SOCANTE au iesit la iveala, in premiera: STEFAN BANICA JR. si MIHAI BENDEAC au RECUNOSCUT totul...

Mihai Bendeac a trebuit sa aiba grija de nepotica Deliei si de copiii concurentilor veniti la X-Factor si a facut o treaba excelenta. Si-a dat seama astfel ca isi doreste foarte mult un copil. in.

PANICA TOTALA in showbiz: S-a prabusit si a cazut iN GENUNCHI... E vorba de celebrul MIHAI BENDEAC...

Mihai Bendeac pare hotarat sa faca o schimbare majora in viata lui: sa renunte la burlacie. Trebuie sa-mi fac o prietena, urgent! Duc lipsa. , a spus actorul.

Gata, s-a aflat totul: Relatia dintre Mihai Bendeac si castigatoarea X-Factor, Bella Santiago, iese la iveala!

Bella Santiago a castigat marele premiu de la X Factor, iar pe tot parcursul competitiei aceasta a fost sustinuta de Mihai Bendeac. Cei doi au o relatie speciala, Bendeac fiind foarte atent cu cantareata,.

DEZECHILIBRU Mai multi obezi decat oameni care sufera de foame

Dezechilibrele in ceea ce priveste hrana sunt o problema majora pentru societatea actuala. Populatia mondiala care sufera de obezitate a depasit-o pentru prima oara pe cea care sufera de foame, potrivit datelor preliminare publicate de Organizatia pentru Alimentatie si Agricultura a Natiunilor Unite FAO - Food and Agriculture Or-ganization of the United Nations).

Boala care a omorat-o pe Edith Gonzalez

Edith Gonzales, actrita mexicana remarcata in telenovele de succes, printre care si Salome, a murit joi rapusa de o boala crunta. Iata despre ce a fost vorba.

Boala care ucide pe capete in Romania. Peste 17.000 de oameni sunt afectati deja

O boala care ucide pe capete s-a extins pe toata suprafata Romaniei. Specialistii au tras un semnal de alarma si ii sfatuiesc pe oameni sa mearga de urgenta la spital dupa ce identifica primele simptome al.

Utile: Ce simptome are cancerul ovarian, boala care a rapus-o pe Edith Gonzalez; Sportul ingrasa! Cum au ajuns cercetatorii la aceasta concluzie; Leucemie cauze si semne mai putin cunoscute

Persoanele care au un scop in viata prezinta un risc mai scazut de deces. Un grup de cercetatori de la Universitatea din Michigan care a anlizat datele a aproximativ 7. 000 de oameni. Sfaturi ca sa ai picioare ingrijite si sanatoase vara aceasta. Foloseste zilnic creme pe baza de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )