Libnet.ro
UNICEF

07:15

Reactia Sofiei Vicoveanca dupa ce s-a zvonit ca e in stare grava din cauza COVID-19. Artista locuieste la Suceava

Adevărul Adevărul,
Reactia Sofiei Vicoveanca dupa ce s-a zvonit ca e in stare grava din cauza COVID-19. Artista locuieste la Suceava

Cantareata de muzica populara Sofia Vicoveanca, in varsta de 78 de ani, a reactionat dupa ce, in mediul online, a aparut informatia ca ar fi in stare grava din cauza coronavirusului. Artista locuieste la Suceava, singurul oras din Romania aflat sub carantina totala. continuă pe Adevărul

Sofia Vicoveanca, reactie dupa ce s-a zvonit ca e in stare grava din cauza coronavirus: Sa stie o lume intreaga ca inca sunt multe jigodii printre noi!

Sofia Vicoveanca a avut o prima reactie dupa ce s-a vehiculat ca ar fi in stare grava din cauza coronavirusului. Artista locuieste la Suceava, singurul oras din Romania aflat sub carantina totala.

Adevarul despre starea de sanatate a Sofiei Vicoveanca, la 78 de ani. Ce se intampla cu ea

Renumita interpreta de muzica populara, Sofia Vicoveanca, resimte din plin efectele starii de urgenta impuse in tara noastra ca urmare a crizei provocate de pandemia de coronavirus. Aceasta a fost nevoita sa isi anuleze concertele pe o perioada nedeterminata, si sa respecte ca toti ceilalti masurile cerute de autoritati. Adevarul despre starea de sanatate a .

COVID-19 in R. Moldova: 65 de pacienti sunt in stare grava

Din cele 423 de cazuri de COVID-19 inregistrate in Republica Moldova, 65 de pacienti se afla in stare grava de sanatare. La Spitatul Toma Ciorba din Chisinau sunt internati in stare grava 39 de pacienti, iar alti 57 sunt in stare de sanatate de gravitate medie.

Accident extrem de grav in Marghita! Un biciclist a fost preluat in stare grava de un elicopter SMURD

Un accident grav a avut loc miercuri in Marghita, judetul Bihor. Un barbat in varsta de 70 de ani, care circula pe bicicleta, a fost lovit puternic de un autoturism. Medicii au solictat un elicopter SMURD care sa il transporte pe barbat la cel mai apropiat spital. Cum s-a produs accidentul Accidentul s-a petrecut in .

Franta: 499 de decese in ultimele 24 de ore. Peste 5.500 de persoane sunt in stare grava

In Franta, 22. 757 de pacienti sunt in prezent spitalizati din cauza coronavirusului, dintre care 5. 565 la Terapie Intensiva in stare grava, a declarat marti seara Jerome Salomon, directorul Departamentului de Sanatate, scrie Le Figaro.

COVID-19 in R. Moldova: 44 de persoane sunt in stare grava

Din cele 263 de persoane confirmate cu COVID-19, 44 se afla in stare grava la spital. Dintre acestea, 32 sunt internate la Spitalul de Boli Contagioase Toma Ciorba si alte 12 la Spitalul Clinic Republican. Datele au fost prezentate suni, 30 martie, de catre ministra Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale, Viorica Dumbraveanu, transmite IPN.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )