Libnet.ro
UNICEF

11:01

Mondragon, cel mai in varsta jucator din istoria Cupei Mondiale

România Liberă România Liberă,
Mondragon, cel mai in varsta jucator din istoria Cupei Mondiale

Portarul columbian Faryd Mondragon a devenit cel mai in varsta jucator care a evoluat la turneu final de Cupa Mondiala, la cei 43 de ani si trei zile ai sai. El l-a depasit pe camerunezului Roger Milla, care a evoluat la CM din 1994 la 42 de ani, o luna si opt zile. continuă pe România Liberă

Faryd Mondragon, dupa ce a devenit cel mai batran jucator din istoria Cupei Mondiale: Sunt un privilegiat, este o onoare pentru mine

Portarul columbian Faryd Mondragon a devenit cel mai batran jucator care a evoluat la Cupa Mondiala, fiind introdus pe teren in minutul 84 al partidei dintre Columbia si Japonia, din cadrul grupei C. La 43 de ani.

Cea mai rapida egalare din istoria Cupei Mondiale in Nigeria-Argentina

Doua goluri in primele patru minute in meciul de la Porto Alegre, iar echipa Nigeriei a produs cea mai rapida egalare din istoria Cupei Mondiale.

Mondragon, cel mai batran jucator care a evoluat vreodata la Cupa Mondiala

Portarul columbian Faryd Mondragon a devenit cel mai varstnic jucator care a evoluat pana acum la Cupa Mondiala de fotbal.

Portarul Mondragon, la 43 de ani, cel mai in varsta jucator care evolueaza la CM - In 1998 a primit gol de la Adrian Ilie

Portarul columbian Faryd Mondragon a devenit cel mai in varsta jucator care evolueaza la un turneu final al Cupei Mondiale, la 43 de ani si trei zile. Acesta a intrat pe teren in minutul 84 al partidei dintre Columbia si Japonia 4-1) si l-a depasit pe camerunezul Roger Milla. La Mondialul din 1998, Mondragon a primit un gol superb de la Adrian Ilie.

Bunicul Mondragon. Columbianul a devenit cel mai varstnic jucator din toata istoria Cupei Mondiale

Portarul columbian Faryd Mondragon a devenit cel mai in varsta jucator care a jucat vreodata la o editie a Cupei Mondiale, la varsta de 43 de ani sitreizile.

(P) TE-ROX PROD, cel mai mare producator din Europa de accesorii si centuri de siguranta pentru scaunele auto de copii

Legislatia riguroasa din tarile dezvoltate, a facut ca piata scaunelor auto de copii sa se dezvolte foarte mult in ultimii 10 ani. Chiar daca la noi in tara se cultiva cu greu aceasta responsabilitate in ceea ce.

Alfred Laurentiu Mihai este cel mai tanar senator al Romaniei

Conservatorul Alfred Laurentiu Mihai a depus luni, 23 iunie, juramantul de credinta fata de tara si popor, devenind la 33 de ani cel mai tanar senator din Parlamentul Romaniei.

Coreea de Sud-Algeria 2-4, in cel mai spectaculos meci de la CM 2014

Algeria s-a impus spectaculos, scor 4-2, in al doilea meci din Grupa H de la Cupa Mondiala din Brazilia. Africanii au pus mana pe cele trei puncte inca de la pauza, cand conduceau Coreea de Sud cu 3-0 prin golurile lui Slimani, Halliche si Djabou. Son a redus din diferenta pentru asiatici, Brahimi a punctat pentru 4-1, iar capitanul Koo a stabilit scorul final in minutul 73. Algeria este singura echipa africana care a inscris patru goluri intr-un meci in istoria Cupei Mondiale. In urma acestui rezultat, Algeria siRusia se lupta cu sanse reale la obtinerea biletelor pentru optimi. LINKURI RAPIDE: Grupe CM 2014 - Clasamente actualizate, rezultate, program |Golgheteri |Tabloul faza finala |Calendar pe zile CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial .

Salariatii din Romania au lucrat cel mai mult in randul tarilor UE, in 2013

Salariatii cu norma intreaga din Romania au lucrat anul trecut cel mai mult in randul tarilor din UE, in medie 2. 099 de ore. Liber-profesionistii romani, cu 2. 024 de ore, se numara printre europenii cu cea.

UE, cel mai mare exportator de produse agroalimentare din lume

Uniunea Europeana UE) a devenit anul trecut cel mai mare exportator de produse agroalimentare din lume, cu o valoare totala de 120 de miliarde de euro, sustinute de livrarile de materii prime pentru industria alimentara catre tarile cu economii emergente, potrivit Comisiei Europene citata de AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )