Libnet.ro
UNICEF

01:05

in ce moneda vom plati facturile pentru utilitati. Legea care ii va dezamagi pe multi romani

Playtech Playtech,
in ce moneda vom plati facturile pentru utilitati. Legea care ii va dezamagi pe multi romani

Leul romanesc s-a apreciat, in ciuda episodului recent de demitere a Guvernului Orban, odata cu trecerea motiunii de cenzura. Criza guvernamentala a lasat o amprenta neasteptata si asupra monezii nationale. in ce moneda vom plati facturile pentru utilitati in acest context si tinand cont de faptul ca pana in 2022 Romania trebuie sa treaca la . continuă pe Playtech

Legea care schimba varsta de pensionare pentru profesori. Pana la cati ani pot sta la catedra

Un proiect de Ordonanta de Urgenta controversat a trecut ieri de Senat si se indreapta cu pasi repezi spre Camera Deputatilor, care este si for decizional. Daca va trece si de deputati, Ordonanta merge la presedinte si va fi promulgata. Profesoarele pot sa faca asta daca vor Parerile sunt impartite intre profesori acum, ca proiectul .

Legea care introduce vaccinarea obligatorie, discutata in Parlament

Legea care introduce vaccinarea obligatorie este discutata astazi in comisia de sanatate din Parlament intr-o sedinta cu usile inchise. Camera Deputatilor este for decizional, dar legea este aspru criticata. Antivaccinistii sustin calegea nu are prevazute exceptii, procedurile de testare nu exista iar cuantumul amenzilor este mult prea mare.

Digi |RCS-RDS, anunt pentru toti utilizatorii care vor sa se bucure de primavara. Ce iei la doar cativa lei acum

Digi |RCS-RDS a venit cu un anunt pentru toti utilizatorii. E vorba de oferte extrem de tentante la inceput de primavara. Digi |RCS-RDS a dat startul la oferte de primavara. E vorba de o.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )