Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monica Anisie, despre noile masuri privind cursurile online. Vom lua masuri, exact ca in primavara, cand am eliminat tezele

B1 B1,
Monica Anisie, despre noile masuri privind cursurile online. Vom lua masuri, exact ca in primavara, cand am eliminat tezele

Monica Anisie, ministrul educatiei, a vorbit, vineri, la PRO TV, despremasurile luatepentru a reduce materia elevilor,adaptarea la cursurile online, dar si scurtarea orarului. Vom. continuă pe B1

Monica Anisie, despre noile masuri privind cursurile online. Tezele ar putea disparea in urmatorul an scolar

Monica Anisie, ministrul educatiei, a vorbit, vineri, la PRO TV, despremasurile luatepentru a reduce materia elevilor,adaptarea la cursurile online, dar si scurtarea orarului. Vom.

Monica Anisie despre situatia din Bucuresti: Ce s-a intamplat este incredibil!

Monica Anisie, ministrul Educatiei, critica balbaiala Comitetului Municipal Bucuresti pentru Situati.

Monica Anisie si curentul electric: Ce a declarat, de fapt, ministrul Educatiei despre scoala online intr-o emisiune TV (VIDEO)

O declaratie a ministrului Educatiei, Monica Anisie, a starnit polemici in mediul online. Ministrul a fost invitat luni seara la Realitatea Plus, unde a fost intrebata daca exista solutii pentru accesul la.

Tezele ar putea fi eliminate. Schimbarile anuntate de Monica Anisie

Monica Anisie a vorbit, vineri, despre un ordin ce prevede reducerea drastica a materiei, renuntarea la anumite capitole de la diferite materii, adaptarea programei pentru predarea digitala, scurtarea orarului pentru elevi astfel incat sa nu mai petreaca multe ore in fata calculatorului, dar si predarea multidisciplinara.

Cum se scuza Monica Anisie pentru gafa facuta marti. Cine este, de fapt, vinovatul principal

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a postat un mesaj pe o retea sociala, in care incearca sa lamureasca lucrurile dupa ce marti, toata presa din Romania a vorbit despre gafa facuta de aceasta. E epidemie de stiri false in Romania! O realitate extrem de periculoasa si extrem de trista.

Monica Anisie promite o lege impotriva fake news-ului

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat miercuri ca va face toate demersurile pentru ca Parlamentul sa adopte anul viitor o lege care sa pedepseasca aspru FAKE NEWS-ul.

Monica Anisie promite o lege care sa pedepseasca aspru FAKE NEWS-ul

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat miercuri ca va face toate demersurile pentru ca Parlamentul sa adopte anul viitor o lege care sa pedepseasca aspru FAKE NEWS-ul.

Mihai Tudose, critici pentru Guvern: Suntem pe punctul de a avea o generatie pierduta in Romania educata; Despre Monica Anisie: O molusca politica

Fostul premier Mihai Tudose a criticat joi Guvernul PNL, acuzandu-l de proasta gestionare a pandemiei. Timp irosit, bani aruncati pe contracte dubioase, masuri contradictorii, parinti derutati, copii lipsit de educatie - pe scur un faliment istoric, noteaza Tudose.

Elevii din Bucuresti, nevoiti sa isi schimbe parolele platformelor pentru cursurile online

Elevii din Capitala trebuie sa isi schimbe parolele platformelor pe care fac ore online, dupa ce acestea au fost accesate de persoane neautorizate.

Se schimba buletinele: explicatii despre noile carti de identitate cu cip si date biometrice

Autoritatile vin cu detalii legate de noile buletine cu cip, ce vor fi obligatorii incepand de anul viitor. De anul viitor, vor fi obligatorii buletinele cu cip, cele care contin si date.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )