Libnet.ro
UNICEF

21:45

Monica Anisie despre situatia din Bucuresti: Ce s-a intamplat este incredibil!

România Liberă România Liberă,
Monica Anisie despre situatia din Bucuresti: Ce s-a intamplat este incredibil!

Monica Anisie, ministrul Educatiei, critica balbaiala Comitetului Municipal Bucuresti pentru Situati. continuă pe România Liberă

Monica Anisie, despre situatia din Capitala: Inspectorii mi-au spus ca tabletele au fost distribuite catre scoli la sectoarele 2 si 4 am certitudinea ca au ajuns la copii Suspendarea cursurilor se va aplica si la stat, si la particular (VIDEO)

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a precizat ca masura privind suspendarea activitatilor didactice fata in fatapentru o perioada de 14 zile in Capitala se va aplica si in sistemul de stat, si in.

MONICA ANISIE, DESPRE SUSPENDAREA CURSURILOR: Cand e vorba despre o decizie locala, comitetele judetenemunicipale hotarasc

Suspendarea activitatilor didactice fata in fata este hotarata de comitetele judetene sau municipale pentru situatii de urgenta, atunci cand este vorba despre o decizie locala, iar cand este vorba despre o decizie la nivel national Ministerul Educatiei si Cercetarii emite ordinul pe baza hotararii Comitetului National pentru Situatii de Urgenta.

Klaus Iohannis, despre situatia din unitatile de invatamant: Si autoritatile si eu si noi invatam din mers in majoritatea scolilor lucrurile sunt planificate (VIDEO)

In timpul conferintei de presa de luni, presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat ce parere are despre modul in care scolile din Romania au fost afectate de pandemie si mai ales ce parere are despre felul i.

Monica Anisie, anunt de ultima ora despre inchiderea scolilor in Bucuresti

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a anuntat ca elevii vor merge in continuare la scoala, luni, 19 octombrie, in ciuda ratei de infectare care a depasit 3 la mia de locuitori in Bucuresti. Concret, dupa ce rata a fost depasita, Capitala a intrat in scenariul rosu, scenariu care prevede cursuri exclusiv online pentru elevi.

MONICA ANISIE: Copiii din Bucuresti merg maine la scoala

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca elevii merg luni la scoala in Bucuresti si cel mai probabil de marti cursurile vor trece in sistem online, dupa ce incidenta COVID-19 in capitala anuntata in raportarea Grupului de Comunicare Strategica GCS) a urcat, astazi, la 3,02 cazuri la mia de locuitori.

Funeriu, despre situatia din invatamant: Cautati problemele acolo unde ele sunt - la parintii prost educati si elevii lenesi

Daniel Funeriu, fost ministru al Educatiei, spune, intr-o postare pe Facebook, ca nici cadrele didactice si nici sistemul de invatamant nu sunt de vina pentru esecul scolar al elevilor, ci prostia parintilor si lenea elevilor.

Ludovic Orban: Bilantul COVID creste in toata Europa. Avem echipamente, dar personal ATI insuficient CCR a calcat democratia in picioare PSD vrea sa aduca tara in faliment Vrem alegeri pe 6 decembrie

Premierul Ludovic Orban a vorbit duminica seara, pentru B1 TV, despre evolutia epidemiei de coronavirus si noi masuri ce ar putea fi impuse pentru a limita raspandirea bolii, despre situatia economica a.

Monica Anisie sustine ca elevii si copiii din Bucuresti trebuie sa se duca luni la scoala si la gradinita: Pentru dimineata, am convocat inspectorii scolari sa realizam planul de masuri privind predarea online

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a declarat ca elevii si copiii din Bucuresti trebuie sa se duca luni la scoala si la gradinita. Tot luni, la ora 8:00, ministrul a convocat inspectorii scolari pentru a re.

MONICA ANISIE: Cel mai probabil de marti vor fi suspendate cursurile fata in fata

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca elevii merg luni la scoala in Bucuresti si cel mai probabil de marti cursurile vor trece in sistem online, dupa ce incidenta COVID-19 in capitala anuntata in raportarea Grupului de Comunicare Strategica GCS) a urcat, astazi, la 3,02 cazuri la mia de locuitori.

Monica Anisie, dupa depasirea pragului de 3 in Capitala: Propunerea Inspectoratului Scolar va fi de suspendare a activitatilor didactice fata in fata pentru 14 zile Deja mai avem si alte localitati in scenariul rosu (VIDEO)

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a anuntat ca Inspectoratul Scolar va propuneComitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta suspendarea activitatilor didactice cu prezenta fizica pe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,267 seconds )