Libnet.ro
UNICEF

22:15

MONICA ANISIE: Cel mai probabil de marti vor fi suspendate cursurile fata in fata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MONICA ANISIE: Cel mai probabil de marti vor fi suspendate cursurile fata in fata

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca elevii merg luni la scoala in Bucuresti si cel mai probabil de marti cursurile vor trece in sistem online, dupa ce incidenta COVID-19 in capitala anuntata in raportarea Grupului de Comunicare Strategica GCS) a urcat, astazi, la 3,02 cazuri la mia de locuitori. continuă pe Ziarul Bursa

MONICA ANISIE: Copiii din Bucuresti merg maine la scoala

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca elevii merg luni la scoala in Bucuresti si cel mai probabil de marti cursurile vor trece in sistem online, dupa ce incidenta COVID-19 in capitala anuntata in raportarea Grupului de Comunicare Strategica GCS) a urcat, astazi, la 3,02 cazuri la mia de locuitori.

Ministrul Educatiei: Luni, scolile si gradinitele din Bucuresti raman in scenariul hibrid Cel mai probabil, de marti vor fi suspendate cursurile fata in fata - UPDATE

Scolile si gradinitele din Bucuresti raman in scenariul hibrid pana la o decizie a Comitetului pentru Situatie de Urgenta Bucuresti, a declarat pentru HotNews. ro ministrul Educatiei, Monica Anisie. Daca va decide sa se treaca la scenariul online, vom trece la sistemul online. Luni, scolile si gradinitele vor fi in scenariul 2, a spus Anisie. Ea a precizat ulterior ca, cel mai probabil, de marti cursurile vor trece in sistem online.

Monica Anisie: Ne pregatim sa fim in scenariu rosu daca este necesar Tabletele vor ajunge azi in toate sectoarele din municipiul Bucuresti

Monica Anisie, ministrul Educatiei a anuntat in cursul zilei de joi ca scolile din Bucuresti se pregatesc de scenariul rosu, in cazul in care va fi nevoie. Aceasta a anuntat ca elevii din Capitala au primit.

Monica Anisie, intrebata daca se inchid scolile din Bucuresti: Ne pregatim sa fim in scenariul rosu, daca este necesar Peste 8.000 de tablete pentru elevi au stat in depozite doua saptamani

Tabletele cumparate de Ministerul Educatiei nu au ajuns in nicio scoala din Bucuresti, iar ministrul Educatiei, Monica Anisie, spune ca peste 8. 000 de tablete au stat blocate intr-un depozit al Inspectoratului Scolar timp de doua saptamani. Ea a sustinut ca joi tabletele vor fi distribuite in toate sectoarele Capitalei. Ne pregatim sa fim in scenariul rosu, daca este necesar, a spus Monica Anisie.

Monica Anisie, anunt de ultima ora despre inchiderea scolilor in Bucuresti

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a anuntat ca elevii vor merge in continuare la scoala, luni, 19 octombrie, in ciuda ratei de infectare care a depasit 3 la mia de locuitori in Bucuresti. Concret, dupa ce rata a fost depasita, Capitala a intrat in scenariul rosu, scenariu care prevede cursuri exclusiv online pentru elevi.

Monica Anisie: Scolile se pregatesc de scenariul rosu. Azi, tabletele vor ajunge in toate unitatile de invatamant din Bucuresti

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat, joi, ca scolile din Bucuresti se pregatesc de scenariul rosu, pentru ca ne apropiem de indicele de 3 la mie in ce priveste cazurile de coronavirus.

Monica Anisie sustine ca elevii si copiii din Bucuresti trebuie sa se duca luni la scoala si la gradinita: Pentru dimineata, am convocat inspectorii scolari sa realizam planul de masuri privind predarea online

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a declarat ca elevii si copiii din Bucuresti trebuie sa se duca luni la scoala si la gradinita. Tot luni, la ora 8:00, ministrul a convocat inspectorii scolari pentru a re.

Cel mai scump apartament din Romania costa cat o casa de lux in SUA. Imagini superbe cu locuinta

Un dezvoltator a incheiat un acord record de vanzari pentru cel mai scump penthouse vandut de companie pana acum. Dezvoltatorul va incasa 6,8 milioane de euro, fara TVA, pentru un penthouse la etajul 20 in complexul One Mircea Eliade. Cel mai scump apartament din Romania costa cat o casa de lux in SUA Dezvoltatorul construieste .

Alex Velea a dat o noua lovitura in Romania. L-a furat pe cel mai dorit om din showbiz

Razboiul anului in muzica face victime colaterale. Dupa ce s-a certat cu Mario Fresh, Lino Golden si Abi Talent, iubitul Antoniei si-a concediat si impresarul. Alex Velea l-a furat acum pe cel mai dorit om din showbiz. Alex Velea il are ca impresar pe cel mai dorit om din showbiz Cum Madalin Mosoiu a fost .

Mirel Radoi, atacat dur de cel mai bun antrenor din Romania. Ce i-a transmis Dan Petrescu

Creste presiunea pe Mirel Radoi, dupa rezultatele foarte slabe inregistrate in startul mandatului. Au fost trei esecuri consecutive pe care le-a suferit echipa nationala. Cea mai dureroasa dintre ele in fata Islandei, rezultat care inseamna si iesirea din cursa pentru Euro 2020. Plus esecurile din Liga Natiunilor, printre care un 0-4 rusinos in Norvegia. Criticat .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )