Libnet.ro
UNICEF

23:45

Monica Anisie, mesaj pentru absolventii de clasa a 12-a

România Liberă România Liberă,
Monica Anisie, mesaj pentru absolventii de clasa a 12-a

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, ii felicita pe absolventii de clasa a XII-a, care au sustinut jo. continuă pe România Liberă

Monica Anisie: Titularizarile se reiau la finalul starii de alerta, examenele pentru definitivat, in iulie

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a declarat marti ca examenele de titularizare vor fi reluate la finalul starii de alerta, insa cele pentru definitivat vor avea loc in luna iulie.

Monica Anisie, multumita de rezultatele la Evaluarea Nationala

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a afirmat, marti seara, ca nu au existat probleme deosebite la Evaluarea Nationala, examenul fiind organizat bine. Anisie a precizat ca, in ciuda temerilor, au existat doar patru elevi cu temperatura mai mare de 37,3 grade, acestia avand posibilitatea de a participa la sesiunea speciala. De asemenea, Anisie a precizat ca rezultatele Evaluarii Nationale au fost bune.

Monica Anisie, anunt de ultima ora in legatura cu examenele de titularizare

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a declarat marti ca examenele de titularizare vor .

Lidl incepe inscrierile la Scoala de Carte si Meserii, pentru absolventii de gimnaziu care doresc sa lucreze in retail

Lidl incepe inscrierile in programul de invatamant dual Scoala de Carte si Meserii, pentru absolventii de gimnaziu care doresc sa lucreze in retail. Anul acesta, 10 dintre absolventii promotiei din 2017 care au finalizat stagiile de formare din.

Monica Anisie: Evaluarea Nationala a fost organizata foarte bine, elevii s-au pregatit Cand vor avea loc examenele de titularizare si cele pentru definitivat

Ministrul Educatiei a declarat ca Evaluarea Nationala a fost foarte bine organizata, elevii s-au pregatit mai bine si doar patru dintre ei au avut temperatura peste 37,3, contrar temerilor exprimate de unii la i.

Violeta Alexandru, mesaj pentru patronate si sindicate. Toti angajatii sunt vizati. Cum vrea sa aplice modelul german in munca

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, spune ca modelul aplicat de Germania privind programul flexibil de munca in criza economica este o sursa de inspiratie pentru Guvernul Romaniei. Aceste reglemtari, insa, trebuie adaptate realitatilor din tara noastra, a mai spus ministrul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )