Libnet.ro
UNICEF

23:45

Monica Anisie, ministrul Educatiei: Pe constructia din prezent, nu am ce sa fac cu 6% din PIB pentru invatamant

Adevărul Adevărul,
Monica Anisie, ministrul Educatiei: Pe constructia din prezent, nu am ce sa fac cu 6% din PIB pentru invatamant

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a declarat ca pe actuala constructie in materie de investitii si prioritati de la ministerul Educatiei, daca s-ar aloca 6% din PIB acestui domeniu, nu are ce sa faca cu banii. Aceasta a precizat ca mai intai trebuie create sau dezvoltate mai multe programe, cum ar fi masa calda sau scoala dupa scoala, acestea fiind momentan in etapa de pilotare. continuă pe Adevărul

Monica Anisie anunta ca taie hartiile care ingreuneaza munca profesorilor

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, anunta intr-un mesaj pe Facebook ca a semnat ordinul prin care taie hartiile pe care profesorii si invatatorii le au de facut. Aceasta este una dintre primele masuri pe care ministrul Educatiei o anunta la o saptamana de la preluarea mandatului.

Vesti nesperat de bune pentru profesori! Ministrul Educatiei anunta ca taie hartiile care le ingreuneaza munca la clasa

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca a semnat ordinul prin care taie hartiile ce ingreuneaza sarcina profesorilor din Romania. Monica Anisie a precizat ca.

De cand va fi redus orarul pentru elevi. Se vor taia mai multe ore. Ministrul Educatiei a facut anuntul

Orarul elevilor va suferi modificari, anunta noul ministru al Educatie. Schimbarile vor fi puse in practica in viitorul apropiat, anunta Monica Anisie, spunand ca va fi aplicata o lege prin care se vor taia mai multe ore. De cand va fi redus orarul pentru elevi si cate ore se vor taia? Ministrul Educatiei a facut .

Eliminarea mediei claselor V-VIII pentru admiterea la liceu, masura luata in calcul de ministrul Educatiei, ar putea accentua segregarea sociala

Intr-un interviu recent, ministrul Educatiei Monica Anisie a lasat de inteles ca ia in considerare eliminarea celor 20 de procente ale mediei din clasele V-VIII din calculul mediei de admitere la liceu. Cu toate acestea, expertii in politici de educatie atrag atentia ca masura ar putea avea efecte semnificative asupra accentuarii inechitatilor din sistemul educational.

Ministrul Educatiei a semnat un document privind debirocratizarea muncii cadrelor didactice

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a anuntat vineri ca a semnat un ordin privind debirocratizarea muncii cadrelor didactice.

Ministrul Educatiei anunta ca va taia hartiile care ingreuneaza munca profesorilor

Ministrul Educatiei si Cercetarii, Monica Anisie, a anuntat vineri ca a semnat un ordin privind debirocratizarea muncii cadrelor didactice.

Ministrul Educatiei anunta anunta ca REDUCEREA orarului pentru elevi se va face prin TAIEREA unor discipline: Sa fie construite din perspectiva a ceea ce un elev poate duce, nu a ceea ce profesorul ar trebui sa aiba

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca reducerea numarului de ore pentru elevi se va face prin taierea unor discipline. in luna octombrie, parlamentul a votat un proiect care scade numarul de.

Ministrul Educatiei va implementa un nou plan-cadru pentru gimnaziu si liceu: Profesorul trebuie sa construiasca alaturi de elev

Numarul de ore la gimnaziu si liceu s-ar putea sa scada cu cinci ore, intrucat se doreste realizarea unui nou plan-cadru, a anuntat ministrul Educatiei, marti, la europa FM. E vorba de regandit modul in care disciplinele s-ar putea preda. Ca nu e vorba de taiat ore, ci de taiat discipline, a declarat Monica Anisie.

Ministrul Educatiei anunta primele schimbari din invatamant: Vom regandi planurile cadru. Nu e vorba de taiat ore, ci de taiat discipline

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, sustine ca planurile cadru vor fi regandite, iar unele discipline vor disparea din orarul elevilor.

Ce schimbari anunta ministrul Educatiei pentru elevii de liceu si gimnaziu

Ministrul Educatiei,Monica Anisie, a anuntat un posibil nou plan-cadru pentru gimnaziu si liceu. E vorba de planul care stabileste disciplinele studiate la fiecare clasa si de numarul de ore. Noile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )