Libnet.ro
UNICEF

05:00

Monica Anisie, primele declaratii despre inceperea anului scolar pe 14 septembrie

România Liberă România Liberă,
Monica Anisie, primele declaratii despre inceperea anului scolar pe 14 septembrie

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a confirmat ca noul an scolar va debuta pe 14 septembrie, minist. continuă pe România Liberă

inceperea anului scolar, un haos total: cand vor fi publicate toate detaliile, conform lui Tataru

Intr-o interviu acordat pe parcursul zilei de ieri, Nelu Tataru a oferit mai multe detalii despre inceperea anului scolar. in timp ce parintii sunt cat se poate de stresati, oficialul s-a.

IOHANNIS DESPRE iNCEPEREA ANULUI SCOLAR: Majoritatea elevilor vor merge efectiv la scoala. Sunt trei scenarii in functie de situatia imbolnavirilor

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat azi ca pe 14 septembrie incepe noul an scolar preuniversitar, precizand ca aceasta inseamna ca majoritatea elevilor vor merge efectiv la scoala. Sunt totusi trei scenarii in functie de situatia imbolnavirilor. Decizia privind modul in care va incepe scoala se descentralizeaza si se ia la nivel de judet.

Klaus Iohannis i-a convocat la Cotroceni pe Ludovic Orban si Monica Anisie: Se discuta despre conditiile in care va incepe noul an scolar (VIDEO)

Soarta noului an scolar s-ar putea decide miercuri la Palatul Cotroceni. Premierul Ludovic Orban si mai multi ministri, printre care Monica Anisie, cea care detine portofoliul Educatiei, au fost convocati de.

Monica Anisie, ministrul Educatiei: in cazul scenariului verde, scoala va fi obligatorie, nu optionala

Monica Anisie a vorbit, la Antena 3, despre reinceperea anului scolar, dupa anuntul presedintelui Klaus Iohannis potrivit caruia scolile vor incepe de la data de 14 septembrie. Aceasta a incercat sa explice fiecare scenariu in parte, dar sa faca lumina si in cazul celorlalte intrebari venite din partea telespectatorilor.

Dana Budeanu o desfiinteaza pe Monica Anisie: Tu, nimeni in drum, una care s-a filmat cu borcanul la usa...

In cel mai nou episod al Verdictului, Dana Budeanu o sanctioneaza in termeni duri pe Monica Anisie, ministrul Educatiei, in conditiile in care astazi este programata intalnirea in care presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban si ceilalti ministri vor discuta viitorul educatiei si vor decide scenariul dupa care va incepe noul an scolar.

DUPA PRIMELE SASE LUNI ALE ANULUI Profitul net al BRD a scazut cu 47,3%, la 414 milioane lei

BRD - Groupe Societe Generale BRD) a raportat, pentru primele sase luni ale anului curent, un profit net consolidat de 414,67 milioane de lei, in scadere cu 47,3% fata de cel din prima jumatate a anului trecut.

Vor purta sau nu elevii masti in noul an scolar? Monica Anisie face anuntul

Intrebata cum se vor desfasura cursurile in cazul scenariului verde, Monica Anisia e declarat ca elevii vor trebui sa respecte toate masurile de igiena si de distantare fizica. Cat despre masti, elevii de peste 5 ani vor trebui sa le poate zilnic, iar in cazul celor mai mici de 5 ani, Ministerul Sanatatii va fi cel care va decide.

Colet neasteptat pe biroul Monicai Anisie. Ce i-au trimis elevii ministrului Educatiei

In contextul in care mai este doar o luna pana la inceperea anului scolar iar Ministerul Educatiei nu are nicio strategie bine pusa la punct pentru desfasurarea cursurilor, mai multe asociatii de elevi din tara au anuntat ca vor trimite la Bucuresti colete cu revendicarile lor, dar si un obiect simbolic de avertizare.

Gabriela Firea cere Guvernului o dezbatere serioasa in perspectiva pregatirii inceperii anului scolar

Primarul general Gabriela Firea solicita Guvernului o dezbatere serioasa asupra pregatirii inceperii noului an scolar, in conditii de siguranta sanitara.

Numarul turistilor inregistrati in structurile de primire turistica in primele sase luni ale anului a scazut cu 61,8%

Sosirile inregistrate in structurile de primire turistica in primele sase luni din acest an au insumat 2,148 milioane, in scadere cu 61,8% fata de primul semestru din 2019, din care 86,1% au fost romani, potrivit datellor transmise azi de Institutul National de Statistica INS), conform news. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )