Libnet.ro
UNICEF

10:00

IOHANNIS DESPRE iNCEPEREA ANULUI SCOLAR: Majoritatea elevilor vor merge efectiv la scoala. Sunt trei scenarii in functie de situatia imbolnavirilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IOHANNIS DESPRE iNCEPEREA ANULUI SCOLAR: Majoritatea elevilor vor merge efectiv la scoala. Sunt trei scenarii in functie de situatia imbolnavirilor

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat azi ca pe 14 septembrie incepe noul an scolar preuniversitar, precizand ca aceasta inseamna ca majoritatea elevilor vor merge efectiv la scoala. Sunt totusi trei scenarii in functie de situatia imbolnavirilor. Decizia privind modul in care va incepe scoala se descentralizeaza si se ia la nivel de judet. continuă pe Ziarul Bursa

Monica Anisie, primele declaratii despre inceperea anului scolar pe 14 septembrie

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a confirmat ca noul an scolar va debuta pe 14 septembrie, minist.

inceperea anului scolar, un haos total: cand vor fi publicate toate detaliile, conform lui Tataru

Intr-o interviu acordat pe parcursul zilei de ieri, Nelu Tataru a oferit mai multe detalii despre inceperea anului scolar. in timp ce parintii sunt cat se poate de stresati, oficialul s-a.

Protest al elevilor in fata Guvernului! Acestia cer autoritatilor sa faca lumina in cazul inceperii anului scolar

Este protest la Guvern. Elevii au iesit in strada sa traga un semnal de alarma cu privire la faptul ca mai este doar o luna pana la inceperea anului scolar si inca nu se stie in ce conditii se vor desfasura cursurile.

VIDEO Klaus Iohannis: Pe 14 septembrie incepe noul an scolar preuniversitar

Noul an scolar preuniversitar va incepe pe 14 septembrie, cand majoritatea elevilor vor merge la scoala, a anuntat miercuri presedintele Klaus Iohannis, care a precizat ca au fost stabilite trei scenarii in functie de care scolile ar putea fi inchise total sau partial, pe baza numarului de noi infectii cu Covid-19 la mia de locuitori din fiecare localitate.

Scoala incepe pe 14 septembrie, cu majoritatea elevilor in clasa, a anuntat presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca anul scolar 2020 - 2021 incepe, in invatamantul .

SUPLIMENT EDUCATIA - DE LA TABLA LA TABLETA Majoritatea elevilor au facut eforturi proprii ca sa-si poata continua studiile

Elevii au fost printre primii afectati de pandemia de Covid 19. Vazut ca o mare vacanta, invatamantul online este departe de a fi o fericire. Tudor-Alexandru Panait, vicepresedinte al Consiliului National al Elevilor, ne-a oferit cateva raspunsuri la intrebarile care ii framanta pe elevi.

Gabriela Firea cere Guvernului o dezbatere serioasa in perspectiva pregatirii inceperii anului scolar

Primarul general Gabriela Firea solicita Guvernului o dezbatere serioasa asupra pregatirii inceperii noului an scolar, in conditii de siguranta sanitara.

IOHANNIS DESPRE CLANURILE INTERLOPE: Nu se poate repara de pe o saptamana pe alta ce s-a stricat in 30 de ani

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi, intrebat despre clanurile interlope din Romania si despre scandalurile recente, ca nu se poate repara de pe o saptamana pe alta ce s-a stricat in 30 de ani, amintind de cei trei ani de guvernare PSD in care PSD a incercat cu toata forta sa puna cizma pe gatul justitiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )