Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monica Anisie: Toate situatiile scolare vor fi incheiate cu doua note Nu se vor mai da teze Evaluarea Nationala incepe pe 15 iunie, Bacalaureatul pe 22 iunie

Hotnews Hotnews,
 Monica Anisie: Toate situatiile scolare vor fi incheiate cu doua note Nu se vor mai da teze Evaluarea Nationala incepe pe 15 iunie, Bacalaureatul pe 22 iunie

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a declarat, luni seara, ca Evaluarea Nationala va incepe pe 15 iunie, iar Bacalureatul va incepe pe 22 iunie cu probele scrise si va continua cu probele de competenta. Cursurile raman suspendate, insa continua invatarea asistata de tehnologie. Elevii din anii terminali vor reveni la cursuri pe data de 2 iunie doar pentru doua saptamani de pregatire. Toate situatiile scolare vor fi incheiate cu doua note, iar tezele nu se vor mai sustine. Iulian Cristache, de la Asociatia parintilor, cere redeschiderea creselor si gradinitelorVIDEO Reprezentantii Asociatiei Scolilor Particulare din Romania cer Guvernului un set de masuri pentru deschiderea scolilor in siguranta: Acolo unde scolile isi permit de ce nu am incepe?. continuă pe Hotnews

Monica Anisie: Mediile scolare se vor inchide cu doua note, iar tezele nu se mai sustin

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a declarat, luni seara, ca toate situatiile scolare vor fi incheiate cu doua note, iar tezele nu se vor mai sustine. Elevii din anii terminali vor reveni la cursuri pe data de 2 iunie doar pentru doua saptamani de pregatire. Monica Anisie: Toate situatiile scolare vor fi incheiate cu doua note Nu se vor mai da teze Evaluarea Nationala incepe pe 15 iunie, Bacalaureatul pe 22 iunie.

Anisie: Elevii din anii terminali vor reveni la scoala pe 2 iunie pentru doua saptamani Maxim 10 elevi in clasa

Elevii din anii terminali vor reveni la cursuri pe data de 2 iunie doar pentru doua saptamani de pregatire, a anuntat ministrul Anisie. Se vor realiza in aceasta perioada numai activitati de pregatire si consiliere pentru examenele nationale. Pentru elevii care au probleme de sanatate sau au in familie persoane cu risc de imbolnavire, prezenta la scoala va fi optionala, iar decizia va apartine parintilor. Monica Anisie: Toate situatiile scolare vor fi incheiate cu doua note Nu se vor mai da teze Evaluarea Nationala incepe pe 15 iunie, Bacalaureatul pe 22 iunie.

Monica Anisie, ministrul Educatiei: Elevii nu vor mai da teze. Evaluarea Nationala incepe in 15 iunie, iar Bacalaureatul in 22 iunie cu probele scrise - cele de competenta vor avea loc ulterior (VIDEO)

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a facut o serie de precizari, luni, cu privire la efectele pandemiei de COVID-19 asupra invatamantului din Romania. Demnitarul a subliniat ca anul scolar 2019 -.

Monica Anisie, ministrul Educatiei: Elevii nu vor mai da teze. Evaluarea Nationala se sustine din 15 iunie, iar probele scrise de Bacalaureat incep pe 22 iunie, inaintea celor de competenta

Monica Anisie, ministrul Educatiei, a venit cu noi precizari, luni, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca scolile din Romania raman inchise pana la toamna. in aceastadeclaratie.

Monica Anisie: invatamantul online continua pana pe 12 iunie. Nu se vor sustine teze

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca in perioada in care elevii vor invata online nu se vor mai sustine teze, mediile urmand sa se incheie cu notele luate deja, sau pe care elevii le vor lua in timpul orelor online. Ministrul a facut precizari in legatura cu incheierea anului scolar, cu modul in care va fi incheiata situatia scolara a elevilor, dar si referitoare la desfasurarea examenelor nationale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )