Libnet.ro
UNICEF

17:30

Monica Anisie: Vom avea scoli pilot in care sa testam un nou curriculum

Hotnews Hotnews,
 Monica Anisie: Vom avea scoli pilot in care sa testam un nou curriculum

Monica Anisie, ministrul Educatiei a declarat, la Europa FM, ca vrea sa infiinteze scoli-pilot in care sa fie testate alte abordari in educatie. Anisie a spus ca a pregatit o hotarare de guvern pentru aprobarea infiintarii acestor scoli-pilot, hotarare pe care o va prezenta in Guvern pentru aprobare. continuă pe Hotnews

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, anunt despre scoli: Circula tot felul de stiri false. Anuntam curand cand se reiau cursurile

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, spune intr-un mesaj pe o retea de socializare ca vestile care circula despre deschiderea scolilor sunt false si anunta ca, in scurt timp, va anunta ce se va intampla cu examenele nationale si cand vom putea relua cursurile.

Monica Anisie, scrisoare catre profesori: in privinta examenelor nationale, vom prezenta public variantele la care lucreaza specialistii

Monica Anisie a transmis o scrisoare profesorilor prin care ii indeamna sa lucreze in continuare cu elevii si astfel sa contribuie la mentinerea echilibrului emotional al elevilor, al parintilor. Ministrul Educatiei le-a mai spus profesorilor ca lucreaza la scenarii care sa compenseze efectele crizei coronavirusului. Masurile adoptate vor fi comunicate oficial si vor avea in vedere ca elevii sa nu sufere si sa nu piarda de pe urma acestei suspendari a cursurilor, le-a scris Anisie profesorilor. in aceeasi scrisoare, ministrul Educatiei spune ca in perioada cand stau acasa si le predau elevilor profesorii ar trebui sa gaseasca modalitati de fixare a cunostintelor si de recapitulare a temelor predate, fara a preda noi cunostinte si fara a evalua elevii Vezi in text intreaga scrisoare.

Monica Anisie, anunt oficial despre anul scolar. Cand reincep, de fapt, cursurile

Ministrul Educatiei lamureste cum stau lucrurile in scoli. Declaratii in cateva minute. Cand reincepe scoala? Exista riscul ca anul scolar sa fie inghetat? Care sunt implicatiile inghetarii anului scolar? Despre cursurile desfasurate online. in ce conditii vor avea loc examenele nationale? Sunt tot atatea intrebari la care ministrul Educatiei va raspunde astazi. in zilele .

Monica Anisie: in scurt timp, Ministerul Educatiei va transmite ceea ce se va intampla cu examenele nationale

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, le transmite elevilor si profesorilor ca in scurt timp va anunta ce se va intampla cu examenele nationale si cand se vor putea relua cursurile. Toate acestea depind de evolutia pandemiei cu COVID-19, scrie Monica Anisie intr-un mesaj pe contul personal de Facebook. Precizarile ministrului Educatiei vin dupa ce pe conturile de Whatsapp ale parintilor si pe retelele de socializare s-a raspandit rapid un anunt fals, care folosea o sigla veche a Ministerului Educatiei, prin care se arata ca scoala ar incepe pe 18 mai 2020, iar semestrul al II-lea s-ar incheia pe 24 iulie 2020. Ministrul Educatiei a precizat ca acest anunt este o stire falsa si ii indeamna pe elevi si parinti sa se informeze din surse oficiale.

Vlad Mixich, expert in politici de sanatate: Cred ca vom avea un medicament viabil sau un vaccin bun pentru coronavirus cel tarziu pana la sfarsitul anului

Vlad Mixich, expert in politici de sanatate, este de parere ca vom avea un medicament viabil sau un vaccin bun pentru coronavirus cel tarziu pana la sfarsitul acestui an. Multe intrebari despre tr.

Cazul barbatului decedat in Timis, de doua ori diagnosticat cu pneumonie, netestat si neinternat: Ministrul Sanatatii anunta anchete Daca nu suntem atenti, vom avea mai multe Suceve

Noul ministru al Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat vineri dimineata ca vor fi facute anchete la Timisoara pentru a stabili ce s-a intamplat in cazul barbatului de 49 de ani decedat din cauza coronavirusului dupa ce a mers la doua spitale, a fost diagnosticat cu pneumonie si neinternat. Daca nu suntem atenti, vom avea mai multe Suceve, a spus Tataru.

Vlad Mixich: Cred ca vom avea un medicament sau un vaccin pentru coronavirus cel tarziu pana la sfarsitul acestui an Orice cititi pe internet, nu luati medicamente de capul vostru!

Vlad Mixich, expert in politici de sanatate, se declara optimist si spune ca, cel mai probabil pana la finalul acestui an, am putea avea un medicament viabil sau un vaccin bun pentru coronavirus. in ceea ce priveste cele 8 medicamente impotriva coronavirusului studiate in prezent ca posibile solutii, Vlad Mixich subliniaza ca exista prea putine studii stiintifice ca sa fim siguri ca ele fac mai mult bine decat rau. El avertizeaza ca orice cititi pe internet, orice mare vedeta medicala auziti, nu trebuie sa luati medicamente de capul vostru, daca nu vorbiti cu un medic inainte.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )