Libnet.ro
UNICEF

15:45

Monica Macovei cere BEC prelungirea programului de votare in diaspora

România Liberă România Liberă,
Monica Macovei cere BEC prelungirea programului de votare in diaspora

Europarlamentarul Monica Macovei a cerut, duminica, Biroului Electoral Central sa prelungeasca programul de votare la sectiile din strainatate, informeaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Alianta pentru combaterea abuzurilor ii cere lui Ponta OUG pentru prelungirea programului sectiilor de votare

Asociatia Alianta pentru combaterea abuzurilor a cerut Executivului sa emita o ordonanta de urgenta pentru prelungirea programului sectiilor de votare din strainatate, in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, precum si pentru marirea numarului de sectii de votare in diaspora, conform unui comunicat remis, vineri, redactiei.

UPDATE. Presedintele sectiei de votare de la ICR Londra a facut cerere pentru prelungirea programului de vot. BEC analizeaza solicitarea

Presedintele unei sectii de votare din Londra a facut cerere catre Biroul Electoral Central pentru prelungirea programului de votare, sustin, duminica, surse citate de Digi 24.

Basescu cere prelungirea programului de votare printr-o Ordonanta de Urgenta a Guvernului

Presedintele Traian Basescu solicita Guvernului o intrunire de indata in care sa emita o ordonanta de urgenta care sa prelungeasca programul de votare pana la ora 24. 00, se arata intr-un comunicat al A.

ACL cere Guvernului emiterea unei ordonante de urgenta pentru prelungirea programului de votare

ACL solicita emiterea unei ordonante de urgenta prin care sa fie prelungit programul de votare la sectiile din tara si din strainatate, a anuntat duminica prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu,.

ACL cere Guvernului sa emita o ordonanta de urgenta pentru prelungirea programului de votare

Prim-vicepresedintele PDL a mentionat ca ora pana la care sa ramana deschise sectiile de votare ar putea fi stabilita de Guvern, care in circa doua ore poate emite ordonanta de urgenta.

ACL cere Guvernului ordonanta de urgenta pentru prelungirea programului de votare

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca ACL solicita emiterea unei ordonante de urgenta prin care sa fie prelungit programul de votare la sectiile din tara si din strainatate, folosind un precedent.

Ambasadorul la Dublin cere BEC sa prelungeasca votarea. Muhulet: in lege scrie ca votarea se incheie la 21:00

Ambasadorul Romaniei la Dublin, Manuela Breazu, a cerut, duminica seara, Biroului Electoral Central, prelungirea programului de vot, in conditiile in care mai mult de 2. 000 de romani stau inca la coada pentru.

IRLANDA: Ambasadorul la Dublin cere BEC sa prelungeasca votarea

Ambasadorul Romaniei la Dublin, Manuela Breazu, a cerut, duminica seara, Biroului Electoral Central, prelungirea programului de vot, in conditiile in care mai mult de 2. 000 de romani stau inca la coada pentru a vota, transmite Mediafax.

BEC il contrazice pe Melescanu: Nu a existat nicio solicitare de la MAE pentru prelungirea programului votarii

Purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet, a precizat, duminica, ca la Biroul Electoral Central nu a fost inregistrata pana la aceasta ora niciun fel de solicitare din partea Ministerului Afacerilor Externe legata de prelungirea programului votarii.

Surse Digi 24: Presedintele sectiei de votare de la ICR Londra a facut cerere pentru prelungirea programului de votare

Presedintele unei sectii de votare din Londra a facut cerere catre Biroul Electoral Central pentru prelungirea programului de votare, sustin, duminica, surse citate de Digi 24.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )