Libnet.ro
UNICEF

16:15

Monica Niculescu, eliminata de la Miami

Antena3 Antena3,
Monica Niculescu, eliminata de la Miami

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu a fost invinsa de britanica Johanna Konta, cu 6-2, 6-2, luni, in optimile de finala ale turneului WTA Premier de la Miami Florida), dotat cu premii. continuă pe Antena3

Monica Niculescu s-a calificat in turul trei la Miami

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat, vineri, in runda a treia a turneului WTA Premier de la Miami Florida).

Irina Begu si Monica Niculescu s-au calificat in turul trei la Miami

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat, vineri, in runda a treia a turneului WTA Premier de la Miami Florida).

Monica Niculescu s-a calificat in turul trei al turneului de la Miami

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat, vineri, in runda a treia a turneului WTA Premier de la Miami Florida), dotat cu premii totale de 6. 605 de dolari, dupa ce a dispus de.

Monica Niculescu ajunge in optimi la Miami Open

Jucatoarea Monica Niculescu s-a calificat, duminica seara, in optimile de finala la Miami Open, turneu unde o avem in primele 16 si pe Simona Halep.

LIVE Monica Niculescu-Johana Konta in optimi la Miami Open

Monica Niculescu joaca la aceasta ora in optimi de finala la Miami Open contra britanicei Johanna Konta si poate deveni a doua jucatoare din Romania, dupa Simona Halep, calificata intre primele opt la turneul WTA Premier Mandatory.

Monica Niculescu pierde categoric in optimi la Miami Open

Monica Niculescu a jucat luni searain optimi de finala la Miami Open contra britanicei Johana Konta si ar fi putut deveni a doua jucatoare din Romania, dupa Simona Halep, calificata intre primele opt la turneul WTA Premier Mandatory.

Turneul de la Miami: avem trei jucatoare in optimi! Monica Niculescu si Irina Begu se alatura Simonei Halep

Monica Niculescu si Irina Begu s-au calificat in optimile de finala de la Miami Open, acolo unde Simona Halep este deja prezenta.

Monica Niculescu, o noua victorie la Miami Open

Monica Niculescu, o noua victorie la Miami Open .

Monica Niculescu si Irina-Camelia Begu joaca azi in turul trei la Miami

Jucatoarele Monica Niculescu si Irina-Camelia Begu vor evolua, duminica, in turul trei al turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami SUA), dotat cu premii in valoare de 6. 139 de dolari.

Monica Niculescu si Irina Begu s-au calificat in turul trei la Miami Open. Revenire fabuloasa pentru Irina Begu

Monica Niculescu, cap de serie numarul 32 si locul 33 WTA, s-a calificat in turul trei la turneul de la Miami, dupa ce a trecut de Shuai Peng China), locul 664 WTA, scor 6-1, 3-6, 6-0.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )