Libnet.ro
UNICEF

15:45

Monica Niculescu si Michaella Krajicek, s-au calificat in sferturi la dublu, la Anvers

B1 B1,
Monica Niculescu si Michaella Krajicek, s-au calificat in sferturi la dublu, la Anvers

Perechea Monica Niculescu/ Michaella Krajicek Romania/Olanda), cap de serie numarul 2, s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale probei de dublu la turneul WTA de la Anvers. Niculescu si Krajicek au. continuă pe B1

WTA Anvers: Monica Niculescu si Michaella Krajicek, in sferturi la dublu

Perechea Monica Niculescu/ Michaella Krajicek Romania/Olanda), cap de serie numarul 2, s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale probei de dublu la turneul WTA de la Anvers, dotat cu premii totale de 731. 000 de dolari, informeaza site-ul competitiei.

Tenis Anvers: Monica Niculescu, in sferturile turneului de categorie Premier

Monica Niculescu s-a calificat in sferturi, la dublu, in cadrul turneului de tenis de categorie Premier de la Anvers Belgia), acolo unde face pereche cu olandeza Michaella Krajicek.

Fed Cup, Romania-Spania: Eroina Irina Begu si pisica Monica Niculescu aduc victoria si calificarea in barajul pentru Grupa Mondiala

Irina Begu a fost eroina Romaniei din meciul de Cupa Fed cu Spania. Ea a castigat duminica doua meciuri, unul de simplu si cel de dublu alaturi de Monica Niculescu pentru a califica Romania in barajul pentru Grupa Mondiala. Romania a castigat in fata Spaniei cu 3-2, in meciul decisiv, dara fost la un pas sa rateze calificareadupa ce Simona Halep a fost veriga slaba si a pierdut meciul de simplu al sau de duminica. Daca nu era efortul nemaipoment al Irinei Begu, Romania ar fi fost eliminata pe mana apatica a Simonei Halep. Romania joaca barajul pe 18 si 19 aprilie, stiindu-si deja cele 4 posibile adversare, tragerea la sorti avand loc marti.

Monica Niculescu, coplesita de momentul de glorie din Fed Cup

Monica Niculescu a trait un moment mult prea intens in Cupa Fed, in meciul decisiv de dublu in care a pus umarul cu toate puterile pentru victoria Romaniei in fata Spaniei.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )