Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tenis Anvers: Monica Niculescu, in sferturile turneului de categorie Premier

România Liberă România Liberă,
Tenis Anvers: Monica Niculescu, in sferturile turneului de categorie Premier

Monica Niculescu s-a calificat in sferturi, la dublu, in cadrul turneului de tenis de categorie Premier de la Anvers Belgia), acolo unde face pereche cu olandeza Michaella Krajicek. continuă pe România Liberă

WTA Anvers: Monica Niculescu si Michaella Krajicek, in sferturi la dublu

Perechea Monica Niculescu/ Michaella Krajicek Romania/Olanda), cap de serie numarul 2, s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale probei de dublu la turneul WTA de la Anvers, dotat cu premii totale de 731. 000 de dolari, informeaza site-ul competitiei.

Monica Niculescu si Michaella Krajicek, s-au calificat in sferturi la dublu, la Anvers

Perechea Monica Niculescu/ Michaella Krajicek Romania/Olanda), cap de serie numarul 2, s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale probei de dublu la turneul WTA de la Anvers. Niculescu si Krajicek au.

Fed Cup, Romania-Spania: Eroina Irina Begu si pisica Monica Niculescu aduc victoria si calificarea in barajul pentru Grupa Mondiala

Irina Begu a fost eroina Romaniei din meciul de Cupa Fed cu Spania. Ea a castigat duminica doua meciuri, unul de simplu si cel de dublu alaturi de Monica Niculescu pentru a califica Romania in barajul pentru Grupa Mondiala. Romania a castigat in fata Spaniei cu 3-2, in meciul decisiv, dara fost la un pas sa rateze calificareadupa ce Simona Halep a fost veriga slaba si a pierdut meciul de simplu al sau de duminica. Daca nu era efortul nemaipoment al Irinei Begu, Romania ar fi fost eliminata pe mana apatica a Simonei Halep. Romania joaca barajul pe 18 si 19 aprilie, stiindu-si deja cele 4 posibile adversare, tragerea la sorti avand loc marti.

Monica Niculescu, coplesita de momentul de glorie din Fed Cup

Monica Niculescu a trait un moment mult prea intens in Cupa Fed, in meciul decisiv de dublu in care a pus umarul cu toate puterile pentru victoria Romaniei in fata Spaniei.

Tenis Rotterdam: Tecau si Rojer, calificati in sferturile turneului ATP 500

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer, cap de serie numarul 3, a acces in sferturile de finala ale turneului de categorie ATP 500, de la Rotterdam, cu premii totale in valoare de 1,6 milioane euro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )