Libnet.ro
UNICEF

12:15

Monica Niculescu in turul 2 la Wimbledon dupa un meci de trei seturi

Online Sport Online Sport,
Monica Niculescu in turul 2 la Wimbledon dupa un meci de trei seturi

Jucatoarea Monica Niculescu a devenit a treia reprezentanta a Romaniei calificata in turul secund la Wimbledon. continuă pe Online Sport

Monica Niculescu, despre prezenta sa la Wimbledon: Am venit cu chef si am energie

Monica Niculescu 31 de ani, nr. 111 WTA) s-a calificat in turul secund la Wimbledon, dupa ce a trecut de jucatoarea Andrea Petkovic 31 de ani, nr. 69 WTA), in trei seturi, 2-6, 6-2, 7-5. La finalul meciului castigat, jucatoarea din Romania a precizat ca acest turneu a gasit-o plina de energie.

Monica Niculescu, victorie surprinzatoare la Wimbledon

Monica Niculescu 111 WTA) a reusit o victorie surprinzatoare in primul tur de la Wimbledon, in fata unei adversare mult mai bine clasate, Andrea Petkovic Germania; 69 WTA). Romanca s-a impus in 3 seturi, 2-6; 6-.

Wimbledon: Monica Niculescu vs Andrea Petkovic 2-6, 6-2, 7-5 Niculescu, in turul doi dupa o revenire superba in fata fostului numar 9 mondial

Monica Niculescu 111 WTA), beneficiara unui wild card, a obtinut o victorie superba in fata germanei Andrea Petkovic 69 WTA), fost numar 9 mondial. Dominata autoritar in primul set, Monica a revenit spectaculos si a obtinut victoria dupa doua ore si 10 minute de joc, scor 2-6, 6-2, 7-5. Urmatorul test se anunta si mai dificil, romanca urmand sa o intalneasca pe belgianca Elise Mertens 21 WTA), cap de serie numarul 21.

Wimbledon: Monica Niculescu merge mai departe

Jucatoarea romana Monica Niculescu s-a calificat marti in turul 2 al turneului de tenis de la Wimble.

Simona Halep in turul 2 la Wimbledon dupa o revenire senzationala de la 2-5

Accidentata usor la glezna dreapta in timpul primului set al meciului cu Aliaksandra Sasnovich din primul tur la Wimbledon, Simona Halep a revenit de la 2-5 in setul secund pentru a transa disputa in doua acte.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )