Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep in turul 2 la Wimbledon dupa o revenire senzationala de la 2-5

Online Sport Online Sport,
Simona Halep in turul 2 la Wimbledon dupa o revenire senzationala de la 2-5

Accidentata usor la glezna dreapta in timpul primului set al meciului cu Aliaksandra Sasnovich din primul tur la Wimbledon, Simona Halep a revenit de la 2-5 in setul secund pentru a transa disputa in doua acte. continuă pe Online Sport

Cu cine joaca Simona Halep in primul tur de la Wimbledon 2019

Simona Halep, 27 de ani, numarul 7 WTA, va juca in primul tur de la Wimbledon 2019 cu Aliaksandra Sasnovich, 25 de ani, numarul 37 WTA. Cele doua se vor intalni azi, de la ora 15:00. Simona Halep va juca in primul tur de la Wimbledon 2019 cu Aliaksandra Sasnovich, azi, de la 15:00 Simona .

FOTO Simona Halep si Darren Cahill, impreuna la Wimbledon

Pe aleile de la All England Club, Simona Halep a avut parte de o reintalnire cu antrenorul ei favorit, Darren Cahill,.

Veste proasta pentru Simona Halep inainte de Wimbledon. Eliminare dramatica in semifinale

Simona Halep si Raluca Olaru au fost eliminate dramatic in proba de dublu a semifinalei de la Eastbourne. Constanteanca si-a aflat azi adversara din primul tur la Wimbledon, iar vestea proasta este ca ar putea intalni adversare de top in drumul spre finala acestui turneu. Simona Halep si Raluca Olaru, eliminate in semifinale la Eastbourne .

WTA: Simona Halep se mentine pe 7; Mihaela Buzarnescu a parasit TOP 50

Simona Halep se mentine in aceasta saptamana pe locul 7 in clasamentul WTA, sportiva noastra avand 4. 063 de puncte. Romania are trei jucatoare in TOP 100 Halep, Buzarnescu si Cirstea).

Wimbledon: Simona Halep vs Aliaksandra Sasnovich 6-4, 7-5 Testata serios - Halep, in turul doi pe iarba londoneza

Simona Halep a avut parte de un test important la debutul pe iarba londoneza, Aliaksandra Sasnovich 36 WTA) oferind o replica de calitate. Dupa un prim set in care un singur break a facut diferenta 6-4), Simona a avut nevoie de o cursa nebuna de revenire de la 2-5 pana la 7-5) pentru a evita trimiterea meciului in setul decisiv. Partida de pe Terenul 1 a durat o ora si 41 de minute - urmatorul adversar din turul doi de la Wimbledon: Mihaela Buzarnescu.

Cand joaca Simona Halep primul meci la Wimbledon. O poate intalni pe Mihaela Buzarnescu in turul 2

Simona Halep joaca luni, 1 iulie 2019, primul meci din cadrul turneului de la Wimbledon. Numarul 7 modial se va duela cu Aliaksandra Sasnovich, o sportiva de 25 de ani din Belarus. Daca o va invinge, Simona ar putea juca in turul 2 impotriva compatrioatei Mihaela Buzarnescu. Simona Halep Aliaksandra Sasnovich se joaca in .

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, luni, in runda a doua a turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, dupa ce a invins-o pe belarusa Aleksandra Sasnovici cu 6-4,.

intalnire istorica la Wimbledon intre doua romance. Simona Halep va juca impotriva Mihaelei Buzarnescu

Se scrie istorie! Cele mai iubite jucatoare de tenis se intalnesc pe teren. Simona Halep se intalnesti in turul II de la Wimbledon cu Mihaela Buzarnescu. Se scrie istorie! Halep joaca impotriva lui Buzarnescu Simona Halep joaca in turul II de la Wimbledon 2019 cu Mihaela Buzarnescu. Meciul istoric se va juca in cursul zilei .

UPDATE Simona Halep, THRILLER in primul meci la Wimbledon: Romanca a trecut in doua seturi de Aliaksandra Sasnovich, desi s-a accidentat. DUEL SOC in turul urmator, cu Miki Buzarnescu

45: Duel romanesc in turul al doilea la Wimbledon! Simona Halep tocmai si-a aflat adversara: este vorba de Mihaela Buzarnescu, care a trecut, luni, de americanca Jessica Pegula locul 74 WTA), in doua set.

Simona Halep, dupa victoria cu Sasnovich: Trebuie sa fac tratament si sa vad in ce stare ma aflu

Simona a facut pasul in turul doi de la Wimbledon dupa un succes in doua seturi cu Aliaksandra Sasnovich 36 WTA). Halep a avut unele probleme medicale dupa ce a alunecat in ultimul game al primului set. Fostul lider mondial asteapta acum sa vada care este situatia. Trebuie sa fac tratament acum si sa vad in ce stare ma aflu. Am alunecat pe teren si nu am avut control, am simtit putina durere in spatele genunchiului si la picior, a fost de parere Halep.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )