Libnet.ro
UNICEF

09:17

Dr. Monica Pop, despre speculatiile privind suicidul Cristinei Topescu

Antena3 Antena3,
Dr. Monica Pop, despre speculatiile privind suicidul Cristinei Topescu

Medicul Monica Pop sustine, intr-o postare pe o retea de socializare, ca jurnalista Cristina Topescu nu s-ar fi sinucis, asa cum se speculeaza in presa si nici nu lua somnifere puternice. continuă pe Antena3

Monica Pop, anunt transant despre posibila sinucidere a Cristinei Topescu. Stiu bine ce lua. Trei pastile diferite

Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la 59 de ani. Vedeta TV a fost gasita in casa. O vecina a sunat la politie pentru ca nu o mai vazuse de trei saptamani. Informatia a fost confirmata de politie si de catre seful Ambulantei din Bucuresti. Monica Pop, anunt transant despre posibila sinucidere a Cristinei .

Cristina Topescu ar fi suferit de depresie. Ce spune medicul Monica Pop despre moartea vedetei

Cristina Topescu a fost gasita fara suflare in locuinta sa, dupa ce apropiatii nu au mai putut lua legatura cu aceasta timp de 3 saptamani. Momentan nu este cunoscuta cu exactitate cauza mortii, urmand sa se faca o expertiza medicala in acest sens. Politia a mai transmis ca pe trupul neinsufletit al Cristinei Topescu nu au fost gasite urme de violenta.

Despre dreptate si singuratate la moartea Cristinei Topescu

O imensa tristete s-a pogorat asupra mea auzind de moartea Cristinei Topescu. Si-a trait ultimele clipe inconjurata doar de iubitele ei animale de companie. Era dreptul ei sa traiasca retrasa. Dar de ce a ales asa?.

Vladimir Belis, fost director al INML, despre posibila cauza a mortii Cristinei Topescu. Ce problema de sanatate ar fi rapus-o

Fostul director al Institutului National de Medicina Legala a vorbit despre posibila cauza a mortii Cristinei Topescu, dupa ce fosta prezentatoare TV a fost gasita fara suflare in locuinta sa din orasul Otopeni. Vladimir Belis sustine ca diagnosticul de infarct nu va putea fi pus decat dupa efectuarea unei cercetari histopatologice. Fost director al INML, .

CTP, text dur despre Antena 3 la moartea Cristinei Topescu. Ce i-a marturisit jurnalista

Gazetarul Cristian Tudor Popescu semneaza un editorial dur la adresa postului de stiri Antena 3 legandu-se de reactia vedetelor si sefilor dupa moartea jurnalistei Cristina Topescu.

Medicul Monica Pop, adevarul despre cauza mortii Cristinei Topescu

Medicul Monica Pop a explicat, marti, la Sinteza zilei, ce a rapus-o pe Cristina Topescu.

Mesaje coplesitoare dupa moartea Cristinei Topescu. Apropiatii ei sunt inca in stare de soc - VIDEO

Apropiatii Cristinei Topescu sunt inca in stare de soc. Medicul Monica Pop spune ca nu a simtit ca ceva este in neregula, pentru ca s-a mai intamplat ca jurnalista sa nu raspunda la telefon. Horatiu Moldovan, secretar de stat la Ministerul Sanatatii, unde Cristina Topescu era consilier, a transmis un mesaj emotionant. Extrem de afectat de disparitia prematura a Cristinei Topescu a fost si europarlamentarul Rares Bogdan care a vorbit despre bunatatea pe care ea o genera.

De ce boala suferea Cristina Topescu. Medicul Monica Pop a dezvaluit diagnosticul crunt

Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie. O vecina a alertat politia cu privire la faptul ca nu o mai vazuse pe aceasta de trei saptamani. Persoana decedata nu prezenta urme vizibile de violenta. Medicul Monica Pop a dezvaluit diagnosticul crunt. De ce boala suferea Cristina Topescu? Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la .

Monica Pop: Cristina Topescu a vrut sa plece in Italia

Medicul Monica Pop, prietena cu Cristina Topescu, a sustinut intr-o emisiune tv ca jurnalista a vrut sa plece in Italia, sa-si faca meseria acolo.

EXCLUSIV Adevarul despre incinerarea Cristinei Topescu. De ce nu va avea parte de slujba religioasa

Fosta prezentatoare de stiri a murit in urma cu aproximativ trei saptamani, in timpul sarbatorilor. Decesul sau a fost confirmat de catre politisti duminica, pe 12 ianuarie, in urma unui apel la 112 din partea vecinilor. Cristina Topescu nu va fi inmormantata religios asa cum se obisnuieste. Vedeta de televiziune s-ar fi stins in somn, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )