Libnet.ro
UNICEF

12:15

De ce boala suferea Cristina Topescu. Medicul Monica Pop a dezvaluit diagnosticul crunt

Playtech Playtech,
De ce boala suferea Cristina Topescu. Medicul Monica Pop a dezvaluit diagnosticul crunt

Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie. O vecina a alertat politia cu privire la faptul ca nu o mai vazuse pe aceasta de trei saptamani. Persoana decedata nu prezenta urme vizibile de violenta. Medicul Monica Pop a dezvaluit diagnosticul crunt. De ce boala suferea Cristina Topescu? Cristina Topescu a murit duminica, 12 ianuarie, la . continuă pe Playtech

Cristina Topescu ar fi suferit de depresie. Ce spune medicul Monica Pop despre moartea vedetei

Cristina Topescu a fost gasita fara suflare in locuinta sa, dupa ce apropiatii nu au mai putut lua legatura cu aceasta timp de 3 saptamani. Momentan nu este cunoscuta cu exactitate cauza mortii, urmand sa se faca o expertiza medicala in acest sens. Politia a mai transmis ca pe trupul neinsufletit al Cristinei Topescu nu au fost gasite urme de violenta.

Cristina Topescu a murit. Medicul Monica Pop: E prima data in ultimii ani cand nu mi-a raspuns la urarile de Anul Nou. Nici nu m-am putut gandi la asa ceva

Cristina Topescu a murit la 59 de ani. O vecina a sunat la 112 pentru ca nu o mai vazuse de pe 19 decembrie. Politistii au gasit-o in pat, imbracata de somn, fara a prezenta pe corp urme de violenta.

Monica Pop: Cristina Topescu a vrut sa plece in Italia

Medicul Monica Pop, prietena cu Cristina Topescu, a sustinut intr-o emisiune tv ca jurnalista a vrut sa plece in Italia, sa-si faca meseria acolo.

Cine a fost dragostea vietii regretatei jurnaliste Cristina Topescu. Ce drama a trait in ultimii 2 ani prezentatoarea TV

Cristina Topescu a murit. Regretata jurnalista iubea animalele, iar toata viata si-a dedicat-o necuvantatoarelor care ii erau cei mai buni prieteni. Medicul oftalmolog Monica Pop a povestit duminica seara, intr-o interventie la Romania TV, despre cea care i-a fost prietena timp de mai multi ani, dar care s-a stins in singuratate.

Cristina Topescu, gasita moarta in casa. Suferea de ani buni de depresie. Totul despre aceasta boala

Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa, duminica seara, dupa ce o femeie, apropiata a acesteia, a sunat la 112. Se pare ca fosta vedeta TV era moara de mai bine de 3 saptamani. Autoritatile au gasit-o fara suflare, in pat. Se pare ca jurnalista suferea de depresie de mai multi ani. Moartea tatalui a afectat-o extrem de tare.

Cristina Topescu suferea de o afectiune inspaimantatoare! A povestit totul chiar ea! Aveam senzatia ca ma sfarsesc, ca ma duc!

Jurnalista Cristina Topescu a vorbit, intr-un interviu acordat Sandei Nicola, despre o afectiune inspaimantatoare cu care s-a confruntat mult timp.

Cristina Topescu, doborata de depresie dupa moartea tatalui sau?

Chiar daca nu au fost gasite urme de violenta asupra ei si se presupune ca a murit in somn, din cauze naturale, motivul decesului Cristinei Topescu este inca pus sub semnul intrebarii. Mai ales ca, s-ar parea, regretata jurnalista suferea de depresie dupa moartea tatalui sau.

Cristina Topescu a murit. Ce marturisire i-a facut jurnalista tatalui ei, la primul interviu pe care i l-a luat

Prezentatoarea Cristina Topescu a murit, la doar 59 de ani. Anuntul a fost facut duminica seara, de surse din apropierea familiei. intr-un interviu cu tatal ei, realizat la Antena 3, jurnalista marturisea ca suferea atunci cand televiziunea i-l rapea pe celebrul comentator sportiv, Cristian Topescu.

Ce decizie a luat Antena 3, dupa ce CTP a dezvaluit cum a fost tratata Cristina Topescu cand lucra pentru trust

Dupa ce Cristian Tudor Popescu a criticat Antena 3 pentru reactiile pe care jurnalistii le-au oferit dupa moartea Cristinei Topescu, postul de televiziune la care a lucrat fosta prezentatoare a luat decizia de a afisa in alb si nebru toate fotografiile de pe site-ul de stiri, in semn de doliu. Antena 3 a schimbat afisarea .

Cristina Topescu era suparata ca veterinarul brutaliza cainii. Medicul, acuzat ca a terorizat-o si santajat-o pe jurnalista. Cum raspunde acesta (VIDEO)

In ultimul sau mesaj, Cristina Topescu era extrem de ingrijorata pentru soarta cainilor sai. Si asta pentru ca medicul veterinar la care ar fi apelat s-ar fi purtat extrem de brutal cu acestia. Ba mai mult, pe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2096 seconds )