Libnet.ro
UNICEF

18:15

Dr. Monica Pop: Mi se pare inadmisibil sa se mai organizeze alegeri parlamentare in aceasta situatie

Antena3 Antena3,
Dr. Monica Pop: Mi se pare inadmisibil sa se mai organizeze alegeri parlamentare in aceasta situatie

Dr. Monica Pop, managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, afirma ca alegerile parlamentare programate pentru data de 6 decembrie trebuie amanate din cauza numarului tot mai mare de infectii cu noul coronavirus . continuă pe Antena3

Dr. Monica Pop, revoltata: De ce dau prioritate bolnavilor COVID in fata celorlalti, cu boli grave? Decizii criminale!

Medicul Monica Pop, managerul Spitalului de Urgente Oftalmologice din Capitala, se arata revoltata de faptul ca autoritatile trateaza cu prioritate cazurile de COVID, in detrimentul bolnavilor cu alte afectiuni, si acuza ca aceasta este discriminare.

Alegeri parlamentare 2020. Tensiuni in PNL pentru locurile pe liste: Cine nu mai apare si care sunt numele-surpriza

Alegeri parlamentare 2020. Este tensiune mare in PNL. Liderii de filiala fac pelerinaj la Ludovic Orban, pentru a-si impune pe liste oamenii apropiati.

Alegeri parlamentare 2020. Elena Basescu revine in politica. Unde va candida mezina fostului presedinte

Alegeri parlamentare 2020. Elena Basescu, fiica cea mica a fostului presedinte Traian Basescu, revine in politica si a anuntat ca va candida pe listele PMP Constanta pentru un mandat de deputat.

PSD Teleorman si-a finalizat lista pentru alegeri parlamentare 2020. Carmen Dan, loc neeligibil. Dancila nu apare pe lista

Social-democratii din Teleorman si-au finalizat lista pentru alegeri parlamentare 2020 si vestile nu sunt prea bune pentru politicienii cu notorietate din epoca Dragnea.

Alegeri parlamentare 2020. Cum votam prin corespondenta la scrutinul din 6 decembrie

Alegeri parlamentare 2020. Peste 22. 000 de romani aflati in strainatate s-au inscris pana miercuri pentru votul prin corespondenta la alegerile parlamentare care sunt programate pentru 6 decembrie.

Ludovic Orban vrea alegeri parlamentare cat mai repede: Fiecare zi in care ramane in functie acest Parlament, este o zi pierduta pentru Romania Nu alegerile au dus la cresterea numarului de cazuri COVID-19, ci petrecerile de dupa

Premierul Ludovic Orban a vorbit, joi seara, la Digi24, despre faptul ca amanarea alegerilor parlamentare ar face mult rau Romaniei. in plus, el a a explicat ca alegerile nu sunt sursa cresterii numarului de.

Alegeri parlamentare in decembrie sau in martie? Marcel Ciolacu anunta planul opozitiei

Presedintele PSD Marcel Ciolacu arunca bomba - alegerile parlamentare trebuie sa fie mutate.

Alegeri parlamentare 2020. Alegatorul cu act de identitate expirat in perioada 1 martie - 6 decembrie poate vota

La alegerile parlamentare din decembrie vor putea vota si romanii cu carti de identitate expirate in intervalul martie decembrie. Autoritatile au luat aceasta decizie tinand cont de epidemia de coronavirus.

Alegeri parlamentare 2020. Mai sunt 6 zile in care romanii din Diaspora se pot inscrie la votul prin corespondenta

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, anunta ca mai sunt 6 zile in care romanii din Diaspora se pot inscrie la votul prin corespondenta, atragand atentia ca aceasta este cea mai sigura cale pentru a va.

Alegeri parlamentare 2020. Cine poate solicita urna mobila si care este procedura

Alegerile parlamentare se vor desfasura pe data de 6 decembrie, in conditiile in care tot mai multi politicieni, in frunte cu seful statului, par sa excluda amanarea scrutinului. in acest context cetatenii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )