Libnet.ro
UNICEF

05:45

Monica Pop rupe tacerea inaintea alegerilor locale: Primesc mesaje ca sunt pozitivi, ca sa nu mearga la vot

Playtech Playtech,
Monica Pop rupe tacerea inaintea alegerilor locale: Primesc mesaje ca sunt pozitivi, ca sa nu mearga la vot

Peste doua zile vom decide soarta localitatilor in care vom trai pentru urmatorii 4 ani. Este un moment important, indeosebi pentru ca anul acesta este diferit de tot ce stiam. Reguli stricte, distantare, dar si scenarii neasteptate. Unul dintre ele este prezentat de doctorul Monica Pop. Atac cibernetic la un centru medical. Dr. Monica Pop, . continuă pe Playtech

Ultimele calcule ale PSD inaintea alegerilor locale de duminica. Cum sta Firea in sondajele partidului

Cu doar cateva zile inainte de alegeri, social-democratii sunt optimisti. Surse din conducerea partidului sustin ca, potrivit ultimelor sondaje interne, PSD ar putea castiga mai mult decat a estimat pana acum. De altfel, in contextul epidemiei de coronavirus, PSD se asteapta la o prezenta redusa la vot, sub 40%, situatie care l-ar avantaja la rezultatul final al scrutinului.

Dr. Monica Pop, scenariu neasteptat in preajma alegerilor: Doamne, unde s-a ajuns!

Medicul Monica Pop reactioneaza dupa cazul de la complexul Caraiman - unde mai multi pacienti au fost informati ca ar fi pozitivi la COVID, dupa ce s-a furat baza de date - si este de parere ca totul ar fi facut pentru a nu se merge la vot.

Barbatul filmat cu Nicusor Dan rupe tacerea. De ce s-au intalnit cei doi, de fapt

Nicusor Dan, candidatul dreptei la Alegerile Locale 2020, se pare ca are din ce in ce maiai multe probleme. Saptamana trecuta apareau informatii despre anumite legaturi cu lumea interlopa. Luni, Dana Budeanu, a adus alte noi informatii. Este vorba despre o intalnire a acestuia cu prietenul din copilarie al lui Nica, seful Clanului Sportivilor. Barbatul .

Simona Gherghe rupe tacerea! De ce a plecat de la Acces Direct, de fapt. Care e adevarul

A fost surprinzator momentul cand Simona Gherghe a decis sa paraseasca Acces Direct, emisiune care a consacrat-o si viceversa, apoi sa nu mai auzim vreo veste de la ea vreme de mai bine de un an. Dupa o perioada de liniste si cand, probabil, putini se mai asteptau sa auda vestinoutati despre o posibila intoarcere .

Mona de la Puterea Dragostei rupe tacerea despre despartirea de George. in lacrimi, dupa eliminare

Discutii imense in casa Puterea Dragostei, dar si dincolo de platourile de filmare! Mona a parasit competitia, iar in urma sa a ramas George, care-si cam face de cap cu cineva. Ce dezvaluiri aduce bruneta despre relatia cu barbatul care a ramas in casa iubirii fara ea? Puterea Dragostei: Mona, dezvaluiri incendiare despre relatia cu .

Sotia lui Nicusor Dan rupe tacerea. Cum se comporta, de fapt, cu fetita lor

Parerile sunt impartite cand vine vorba de Nicusor Dan. intr-un mesaj postat pe Facebook, sotia acestuia vorbeste despre cum se comporta candidatul la Primaria Capitalei cu familia sa. UPDATE: Nicusor Dan este noul primar al Capitalei. El a castigat in fata Gabrielei Firea, cu 47,2%, in timp ce candidata PSD a obtinut doar 39%. Cum .

Bianca Dragusanu rupe tacerea! De ce a sarit in bratele milionarului turc, de fapt, dupa despartirea de Alex Bodi

Bianca Dragusanu a vorbit pentru prima data despre escapada imediata dupa finele relatiei cu Bodi. De ce blondina a sarit imediat in bratele milionarului turc? Ce s-a intamplat in acea perioada cu fosta prezentatoare de televiziune? Bianca Dragusanu, despre idila cu milionarul turc Oamenii care o stiu pe Bianca Dragusanu deja nu se mai asteapta .

Monica Pop, dupa ce s-au trimis SMS-uri false, in Bucuresti, care le confirmau oamenilor ca au COVID-19: Desigur, ca sa nu mearga la vot! Doamne, unde s-a ajuns!

Medicul oftalmolog Monica Pop a reactionat, dupa ce pacientii de la complexul Caraiman, din Sectorul 1 al Capitalei, au primit un SMS care spunea ca ar fi avut COVID-19. Mesajul a fost fals si a fost transmis dupa ce s-a furat o baza de date. Monica Pop spune ca totul s-a pus la cale ca sa impiedice oamenii sa mearga la vot. De aceea, ii sfatuieste sa participe, indiferent de varsta.

Nicusor Dan si Gabriela Firea, despartiti de doar doua procente in ultimul sondaj inaintea alegerilor (FOTO)

Doar doua puncte procentuale ii despart pe Nicusor Dan si Gabriela Firea in ultimul sondaj dat publicitatii inainte de desfasurarea alegerilor locale. Candidatul PNL-USRPLUS are 42% in sondajul realizat de No.

Monica Pop rabufneste! Nu ii credeti! Neaga existenta COVID, dar dau repede din coate sa faca rost de medicamente!

Medicul Monica Pop rabufneste pe o retea sociala cu privire la persoanele fatarnice care neaga existenta coronavirusului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )