Libnet.ro
UNICEF

15:15

Monica Tatoiu, reactie inedita dupa bataia dintre Palada si Gotiu

Antena3 Antena3,
Monica Tatoiu, reactie inedita dupa bataia dintre Palada si Gotiu

Monica Tatoiu a avut si ea o reactie in scandalul momentului. Bataia dintre Mirel Palada si Mihai Gotiu a dezamagit-o profund pe femeia de afaceri, care are si un mesaj in stilul sau. continuă pe Antena3

Declaratia stupefianta a unui important judecator dupa bataia din studioul B1 TV: Gotiu, un gunoi. Se impunea pumnul dat de Palada (FOTO)

Reactie haluciannta a unui fost judecator in scandalul izbucnit in platoul B1 TV intre Mirel Palada PSD) si Mihai Gotiu USR). Lucian Popescu, fost vicepresedinte al Curtii de Apel.

FRATIA HULIGANILOR. Reactii de sustinere pentru Mirel Palada, dupa bataia din studioul B1 TV: Asa merita toti tradatorii de la USR

Zeci de reactii au aparut in spatiul public dupa ce senatorul Mihai Gotiu a fost lovit de sociologul Mirel Palada, miercuri seara, in timpul pauzei publicitare a emisiunii Talk B1,.

Cum s-au pozitionat partidele dupa scandalul Gotiu - Palada: USR face apel la politicieni si televiziuni sa se dezica de violenta fizica si verbala. PNL si PMP se solidarizeaza cu USR, nicio reactie de la PSD si ALDE

USR, PNL si PMP sunt singurele partide care au reactionat dupa ce senatorul USR Mihai Gotiu a fost lovit, miercuri seara, de sociologul Mirel Palada, fost purtator de cuvant al Guvernului Ponta, in pauza publicitara din timpul emisiunii Talk B1, moderata de Nadia Ciurlin. USR a lansat joi un apel catre parlamentari si televiziuni sa se dezica de violenta fizica si verbala. Daca PNL si PMP s-au solidarizat cu USR, din tabara puterii - PSD si ALDE - nu a venit, pana la aceasta ora, nicio reactie. Tot joi, purtatorul de cuvant al USR, Dan Barna, a dezvaluit ca Mirel Palada este in continuare apropiat de PSD, firma sa de sondare, Sociopol, primind, in iunie anul acesta, un contract de 108. 000 lei prin incredintare directa de la Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea.

VIDEO Culisele bataii dintre Palada si Gotiu. Ce s-a intamplat, de fapt, joi seara in emisiunea de la B1 TV

Senatorul USR Mihai Gotiu a fost batut, miercuri seara, in culisele unei emisiuni de televiziune. Incidentul a fost confirmat chiar de moderatoarea TV Nadia Ciurlin, care a scris, pe Facebook, ca nu il va mai primi niciodata pe sociologul Mirel Palada in emisiunea sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )