Libnet.ro
UNICEF

01:05

Monolitul din Piatra Neamt a disparut ca cel din America. Cine l-ar fi facut pe al nostru, de fapt

Playtech Playtech,
Monolitul din Piatra Neamt a disparut ca cel din America. Cine l-ar fi facut pe al nostru, de fapt

Pe data de 27 noiembrie, in apropiere de cetatea dacica Petrodava, o constructie bizara, asemanatoare cu cea din desertul american Utah, isi facuse aparitia, starnind multe contrverse in spatiul public. Presa internatinala l-a numit monolit metalic. Monolitul din Piatra Neamt a disparut ca cel din America Forma neobisnuita a acestuia seamana izbitor cu un alt . continuă pe Playtech

Unicul supravietuitor al incendiului de la Spitalul din Piatra Neamt a iesit din sectia de Terapie Intensiva

Singurul supravietuitor al tragediei de la ATI Piatra Neamt a iesit, duminica, de la Terapie Intensiva, unde era internat pentru tratament COVID-19, fiind internat apoi la sectia exterioara Letcani, din.

Reactia primarului din Piatra Neamt despre monolitul care a aparut si a disparut din senin

Monolitul misterios care a facut inconjurul lumii care a aparut si apoi a disparut in apropierea cetatii dacice din zona Batca Doamnei, a intrat si in atentia primarului municipiului Piatra Neamt. As vrea sa vedem aceasta intamplare ca pe o dovada in plus ca orasul nostru este special. Pentru pamanteni si poate) nu numai, a spus Andrei Carabelea.

Singurul pacient care a supravietuit incendiului de la Spitalul din Piatra Neamt a iesit din terapie intensiva

Singurul supravietuitor al tragediei de la ATI Piatra Neamt a iesit, duminica, de la Terapie Intensiva, unde era internat pentru tratament COVID-19, transmite Mediafax. Acesta a fost internat la sectia exterioara Letcani, din Iasi.

Ce se intampla cu unicul pacient supravietuitor dupa tragedia de la Spitalul din Piatra-Neamt

Potrivit medicilor, pacientul se simte mai bine si sunt semne ca se va vindeca de Covid. Din lotul de 6 pacienti transferati de Neamt la Iasi, dupa devastatorul incendiu de la ATI, cinci au murit. Alti 10 oameni au pierit in flacari.

Altex va dota integral, cu aparatura medicala de ultima generatie, sectia de Terapie Intensiva de la Spitalul Judetean Piatra Neamt

Altex va dota integral, cu aparatura de ultima generatie, sectia de Terapie Intensiva de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt, distrusa de un incendiu izbucnit pe 14 noiembrie. Retailer-ul va acoperi integral co.

VIDEO Aparitia unui monolit in Piatra Neamt face inconjurul lumii

Mai multe publicatii straine semnaleaza aparitia unui misterios monolit in Romania, in Piatra Neamt, dupa ce o structura metalica asemanatoare descoperita in desertul din Utah SUA) a disparut.

Aparitie bizara langa Piatra Neamt. Asa ceva a aparut si in SUA: Extraterestrii ne vor pe noi si pe americani

Bizara constructie din apropierea cetatii dacice Petrodava, care este asemanatoare cu cea din desertul american Utah, a starnit multe comentarii in spatiul public. Aparitie bizara langa Piatra Neamt. Asa ceva a aparut si in SUA Astfel cadescoperirea de zilele trecute s-a facut in apropierea cetatii dacice Petrodava din zona Batca Doamnei, foarte aproape de orasul .

Cupa Romaniei: Petrolul Ploiesti a intors scorul si s-a calificat in optimi (2-1 vs Ceahlaul Piatra Neamt)

Formatia Petrolul Ploiesti s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei, invingand, sambata seara, in deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Ceahlaul Piatra Neamt, in 16-imile competitiei.

Singurul supravietuitor al incendiului din sectia ATI de la Piatra Neamt a iesit de la Terapie Intensiva

Singurul supravietuitor al tragediei de la ATI Piatra Neamt a iesit, duminica, de la Terapie Intensiva, unde era internat din cauza coronavirusului, scrie Mediafax.

O biserica din judetul Neamt, in flacari. Incendiul a izbucnit in interior si a cuprins acoperisul

Un incendiu a izbucnit, luni,la o biserica din judetul Neamt. Este vorba despreBiserica Sfintii imparati Constantin si Elena din comuna Draganesti. Se pare caflacarile au izbucnit i.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )