Libnet.ro
UNICEF

18:00

Monstrul din Caracal, bun de trimis in judecata de DIICOT. in fata carei instante va ajunge Gheorghe Dinca

Adevărul Adevărul,
Monstrul din Caracal, bun de trimis in judecata de DIICOT. in fata carei instante va ajunge Gheorghe Dinca

Procurorii DIICOT au finalizat, vineri, rechizitoriul in dosarul Caracal, urmand ca principalul suspect in acest caz, Gheorghe Dinca, sa fie trimis in judecata pentru uciderea celor doua tinere, Alexandra Macesanu si Luiza Melencu. continuă pe Adevărul

GHEORGE DINCA, de nerecunoscut! INCREDIBIL cat de mult s-a schimbat MONSTRUL din Caracal de cand se afla in arest! (IMAGINI INCENDIARE)

Gheorghe Dinca a fost audiat din nou de DIICOT la sediul institutiei din Bucuresti. Astfel, principalul suspect in cauzul crimelor din Caracal a fost adus de mascati, dupa ce la inceputul saptamanii a depus.

Dezvaluire socanta din dosarul lui Gheorghe Dinca. Monstrul din Caracal ar fi incercat sa mai rapeasca inca o fata

Ies la iveala dezvaluiri socante din dosarul lui Gheorghe Dinca, aflat si in prezent pe masa procurorilor DIICOT. Monstrul din Caracal ar mai fi incercat sa rapeasca o fata. Asa cum s-a mai zvonit pana acum, Luiza Melencu si Alexandra Macesanu nu au reprezentat singurele victime ale barbatului de 66 de ani. Dezvaluire socanta din .

Gheorghe Dinca da declaratii doar in scris. Monstrul din Caracal refuza sa mai raspunda procurorilor DIICOT

Gheorghe Dinca a fost reaudiat astazi de catre procurorii DIICOT in dosarul Caracal. Barbatul si-a schimbat recent declaratiile si a anuntat ca nu ar fi ucis-o pe Luiza Melencu.

A treia victima a lui Gheorghe Dinca rupe tacerea. Pe cine a vazut in casa monstrului din Caracal

Cazul Caracal pare sa fie departe de a-si gasi vreo rezolvare. Autoritatile inca incearca sa determine ce s-a intamplat cu cele doua victime ale lui Dinca. Acesta ar fi incercat sa mai rapeasca o fata, ce reprezinta a treia potentiala victima a mecanicului auto. A treia victima a lui Gheorghe Dinca rupe tacerea Nu se .

Primarul din Eforie a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu: edilul a vandut ilegal un teren viceprimarului

Primarul orasului Eforie, Robert Nicolae Serban, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta, fiind acuzat ca ar fi vandut un teren in mod nelegal catre o societate la care viceprimarul localitatii era asociat.

Constantin, un barbat bogat din Caracal, s-a sinucis de durere dupa ce a aflat un secret cumplit. El a fost singurul vinovat!

Cimitirul Bellu e cunoscut drept locul unde isi duc somnul de veci zeci de personalitati, insa, printre ei, chiar in apropierea statuii lui Mihai Eminescu, un monument de o frumusete rara atrage atentia trecatorilor. Simplu, cu literele sculptate din ciment e scris: FAMIGLIA PORROINIANU.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )