Libnet.ro
UNICEF

17:45

Moody 's a degradat cele mai mari banci din Canada

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Moody

Un comunicat de presa de pe site-ul agentiei Moody 's Investors Service arata ca ratingul pe termen lung al primelor sase banci comerciale din Canada a fost redus cu o treapta. continuă pe Ziarul Bursa

TOP 10 cele mai mari aeroporturi din Romania in 2017

Traficul de pasageri pe aeroporturile din Romania a crescut anul acesta in primul trimestru cu 30% si a condus la cateva schimbari in clasamentul celor mai mari 10 aeroporturi.

Moody 's a degradat cele mai mari banci din Canada

Un comunicat de presa de pe site-ul agentiei Moody 's Investors Service arata ca ratingul pe termen lung al primelor sase banci comerciale din Canada a fost redus cu o treapta.

HARTA Romania, statul din UE cu cele mai mari disparitati intre regiuni. Lipsa infrastructurii, principalul obstacol in calea cresterii economice

Romania este in continuare o tara a contrastelor, dovada facand faptul ca, la 10 ani de la aderarea la Uniunea Europeana, disparitatile la nivelul regiunilor tarii raman contrastante. Potrivit guvernatorului Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, Romania este statul membru al UE care inregistreaza cele mai mari disparitati dintre regiuni, iar principala cauza este lipsa infrastructurii.

Efectele Brexitului: Cele mai mari 12 banci din Mare Britanie vor sa-si mute operatiunile in UE

Principalele banci internationale active din Marea britanie intentioneaza sa mute in urmatorii ani, aproximativ 9000 de locuri de munca in statele membre ale UE in contextul iesirii Marii.

Dambovita: Mii de hectare de culturi pomicole, compromise din cauza temperaturilor scazute din aprilie. Unde sunt cele mai mari probleme

Peste 5. 000 de hectare de culturi pomicole au fost distruse in proportie de 70 - 80 la suta in urma temperaturilor foarte scazute si a ninsorilor inregistrate in a treia saptamana a lunii aprilie, cei mai afectati fiind producatorii din Voinesti.

Care au fost cele mai mari zece tranzactii care au avut loc in Romania anul trecut

Achizitia activelor SAB Miller, in valoare de 700 milioane de dolari, a fost cea mai mare tranzactie care a avut loc in Romania anul trecut, pe locul doi se situeaza achizitia KMG International, in valoare de 680 milioane de dolari, iar pe trei - achizitia lantului de magazine Profi 564 milioane de dolari), conform EY Romania MA Barometer.

Bloc nou sau vechi? Care sunt cele mai sigure constructii din Capitala in fata unui cutremur major

Cumpararea unui apartament in bloc mai vechi sau in unul nou este o intrebare pe care si-o pun toti cei care sunt pregatiti sa achizitioneze o locuinta in Capitala, mai ales ca.

E una dintre cele mai socante imagini din istorie. Povestea baiatului de 14 ani care cazut din avion, dupa decolare - FOTO

La 14 ani, australianul Keith Sapsford voia sa vada lumea. Ai lui l-au luat si l-au plimbat prin unele locuri. Nu i-a ajuns. Dorea mai mult. Pe 24 februarie 1970 s-a ascuns in compartimentul rotilor unui avion.

E una dintre cele mai socante imagini din istorie. Povestea baiatului de 14 ani care a cazut din avion, dupa decolare - FOTO

La 14 ani, australianul Keith Sapsford voia sa vada lumea. Ai lui l-au luat si l-au plimbat prin unele locuri. Nu i-a ajuns. Dorea mai mult. Pe 24 februarie 1970 s-a ascuns in compartimentul rotilor unui avion.

A fost publicata brosura pentru admitere in invatamantul liceal si profesional. Cele mai bune licee din Bucuresti, dupa mediile de admitere, si unitatile de invatamant care organizeaza invatamant profesional dual

Inspectoratul scolar al municipiului Bucuresti a publicat brosura privind admiterea in invatamant liceal pentru anul scolar 2017 2018. Brosura cuprinde informatii privind ultimele medii de admitere la liceele din Bucuresti, dar si unitatile de invatamnt care organizeaza invatamant profesional si profesional dual.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )