Libnet.ro
UNICEF

16:30

Mormant vechi de peste 5.000 de ani, cu ramasitele a patru oameni, descoperit in judetul Prahova

Adevărul Adevărul,
Mormant vechi de peste 5.000 de ani, cu ramasitele a patru oameni, descoperit in judetul Prahova

Un mormant vechi de aproximativ cinci mii de ani, in care erau inhumate patru persoane si in care au fost gasite mai multe bijuterii si un vas datand din perioada culturii Cotofeni, a fost descoperit pe un camp din apropierea drumului national DN) 72 Ploiesti Targoviste, unde specialistii au intervenit pentru descarcarea de sarcina arheologica a unui teren pe care se va ridica o constructie. continuă pe Adevărul

Mormant de peste 5000 de ani, cu podoabe si obiecte extrem de rare, descoperit in Prahova

Un mormant care dateaza de acum peste 5000 de ani a fost descoperit, vineri, pe un camp din zona Parcului Industrial Aricestii Rahtivani, transmite Mediafax. Potrivit arheologilor, in mormant au fost descoperite osemintele a patru persoane care provin din Epoca Bronzului. Mormantul pe care l-am descoperit este foarte interesant. Pana acum am descoperit resturi de la patru defuncti. Majoritatea nu se afla in conexiune anatomica, ceea ce indica manipularea post-mortem, a declarat arheologul Bianca Preda.

Romania va avea in 2019 o sansa ce va mai aparea, probabil, peste 15 ani

Tara noastra va avea in 2019, cand va detine Presedintia Consiliului Uniunii Europene, o sansa ce va mai aparea, probabil, peste 15 ani - aceea de a se afirma in randul tarilor din blocul comunicatr printr-o viziune politica cu privire la viitorul Europei, a declarat, ieri, premierul Dacian Ciolos, care a participat la reuniunea saptamanala a Comitetului de Coordonare a Afacerilor Europene.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )