Libnet.ro
UNICEF

23:30

MORMANTUL adevaratului MOS CRACIUN a fost gasit. Descoperirea arheologilor RASTOARNA tot ce se stia pana astazi (FOTO)

B1 B1,
MORMANTUL adevaratului MOS CRACIUN a fost gasit. Descoperirea arheologilor RASTOARNA tot ce se stia pana astazi (FOTO)

A fost gasit mormantul lui Mos Craciun! Mai multi oameni de stiinta sunt de parere ca au descoperit locul in care e ingropat Mos Craciun. Mormantul a fost descoperit in. continuă pe B1

Sotul lui Mos Craciun. O carte pentru copii din SUA ne infatiseaza un Craciun negru, gay si casatorit cu un alt Mos

Sotul lui Mos Craciun. Titlul derutant si scandalizant pentru unii este un simplu titlu al unei carti pentru copii, mediatizata intens in aceste zile de postul american CNN, care aduce.

Mos Craciun isi face ferma de reni in Romania. Vixen si Comet au ajuns deja si isi asteapta fratii care vor sosi direct din Finlanda

Doi dintre cei noua reni care il ajuta pe Mos Craciun sa duca, in noaptea de Ajun, cadouri copiilor care au fost cuminti in timpul anului, au ajuns in comuna prahoveana Blejoi. Este vorba despre Vixen si Comet, un mascul si o femela, in varsta acum de patru ani, care au venit in piata din centrul comunei impreuna cu cel mai asteptat personaj al iernii.

Voluntarii Crucii Rosii costumati in Mos Craciun si spiridusi pot fi inchiriati

In perioada 18. 2017 voluntarii Crucii Rosii costumati in Mos Craciun si spiridusi au fost si sunt solicitati de institutii si familii pentru momente speciale dedicate copiilor.

S-a imbracat in Mos Craciun si i-a oferit o bancnota unei femei a strazii. Ce a urmat este de-a dreptul incredibil (FOTO+VIDEO)

S-a imbracat in Mos Craciun si a vrut sa-i faca o surpriza unei femei a strazii. Doar ca atunci cand i-a oferit o bancnota, reactia acesteia a fost uluitoare. Femeia fara adapost a.

FOTO Mos Craciun a ajuns cu elicopterul la Oradea. Zeci de copii l-au asteptat pe batranul cu barba alba

Mos Craciun a aterizat pe Aeroportul International Oradea. Batranulcu barba alba a sosit din Laponia, nu cu o sanie trasa de reni, ci cu elicopterul, avand in vedere ca nu a fost zapada deloc prin aceasta parte a tarii.

IMAGINEA ZILEI! Mesajul unei fetite de noua ani pentru Mos Craciun (VIDEO)

Rugamintea unei pustoaice pentru Mos Craciun a devenit virala pe Internet. Fetita de 9 ani a renuntat la traditionala scrisoare si a scris cu majuscule pe zapada asternuta langa casa: Mos.

Mos Craciun exista!

Ti-am adus un plic. E mare. Si o foaie de hartie. Scrie o scrisoare lui Mos Craciun! Da, o scrisoare, ce te uiti asa la mine de parca eu as fi Mos Craciun?.

Mos Craciun a ajutat la prinderea unui sofer care a fugit de la locul accidentului (VIDEO)

Mos Craciun a ajutat la prinderea unui sofer care a fugit de la locul accidentului, la Paris. Un vlogger costumat in Mos Craciun, aflat pe motocicleta sa intr-un tur al Parisului, a vazut ca un.

Mos Craciun vine la Adevarul Live, de la ora 14.00: cat costa sa-l aduci in casa ta si ce isi doresc copiii pe care i-a vizitat

Sarbatorile de iarna sunt ocazia perfecta pentru ca cei mici sa se bucure de magia sezonului, iar petrecerile tematice au devenit in ultimii ani o modalitate extrem de indragita. Cat costa serviciile lui Mos Craciun si care sunt pretentiile celor mari si celor maci, aflam astazi la Adevarul Live.

VIDEO Momentul in care Mos Craciun apare din Marea Neagra

Mos Craciun a iesit din apele Marii Negre in dimineata de vineri, 22 decembrie, adus de scafandrii militari ai Fortelor Navale Romane.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2957 seconds )