Libnet.ro
UNICEF

14:30

Mos Craciun vine la Adevarul Live, de la ora 14.00: cat costa sa-l aduci in casa ta si ce isi doresc copiii pe care i-a vizitat

Adevărul Adevărul,
Mos Craciun vine la Adevarul Live, de la ora 14.00: cat costa sa-l aduci in casa ta si ce isi doresc copiii pe care i-a vizitat

Sarbatorile de iarna sunt ocazia perfecta pentru ca cei mici sa se bucure de magia sezonului, iar petrecerile tematice au devenit in ultimii ani o modalitate extrem de indragita. Cat costa serviciile lui Mos Craciun si care sunt pretentiile celor mari si celor maci, aflam astazi la Adevarul Live. continuă pe Adevărul

Sfaturi pentru o iarna fara dureri de genunchi, la Adevarul Live de la ora 11.00

Cum ne pregatim corpul pentru sporturile de iarna, dar si cum sa tratam eficient micile sau marile probleme de genunchi capatate la schi sau pur si simplu printr-o miscare gresita? Aflam la Adevarul Live de la ora 11. 00, de la medicul Mihai Baican, specialist in traumatologie sportiva, cu competente in managementul medical al sportivilor si recuperarea acestora.

Dezbatere Historia la Adevarul Live, ora 11.00: Ce viitor mai are monarhia in Romania?

Funerariile Regelui Mihai au aratat cum ar fi putut fi o Romanie monarhica, daca istoria ar fi luat un alt curs dupa 1989.

Mos Craciun ajunge cu trenul la Oradea

Si in acest an Mos Craciun va ajunge la Oradea cu trenul. Primaria Oradea a anuntat ca Mosul va ajunge in Gara sambata, 23 decembrie, la ora 10. 00, el putand fi intampinat de copii pe peron.

Mos Craciun exista!

Ti-am adus un plic. E mare. Si o foaie de hartie. Scrie o scrisoare lui Mos Craciun! Da, o scrisoare, ce te uiti asa la mine de parca eu as fi Mos Craciun?.

VIDEO Momentul in care Mos Craciun apare din Marea Neagra

Mos Craciun a iesit din apele Marii Negre in dimineata de vineri, 22 decembrie, adus de scafandrii militari ai Fortelor Navale Romane.

Mos Craciun isi face ferma de reni in Romania. Vixen si Comet au ajuns deja si isi asteapta fratii care vor sosi direct din Finlanda

Doi dintre cei noua reni care il ajuta pe Mos Craciun sa duca, in noaptea de Ajun, cadouri copiilor care au fost cuminti in timpul anului, au ajuns in comuna prahoveana Blejoi. Este vorba despre Vixen si Comet, un mascul si o femela, in varsta acum de patru ani, care au venit in piata din centrul comunei impreuna cu cel mai asteptat personaj al iernii.

Autobuzele lui Mos Craciun cutreiera Galatiul. in ele se va afla chiar Mosul, care va face surprize copiilor cuminti

Ca si anul trecut, pe traseul 102 vor circula doua autobuze speciale, in care copiii il vor gasi, pe 23 decembrie, pe Mos Craciun. Mosul are la el sacul cu daruri si este insotit de spiridusi si craciunite.

Voluntarii Crucii Rosii costumati in Mos Craciun si spiridusi pot fi inchiriati

In perioada 18. 2017 voluntarii Crucii Rosii costumati in Mos Craciun si spiridusi au fost si sunt solicitati de institutii si familii pentru momente speciale dedicate copiilor.

FOTO Mos Craciun a adus cadouri cainilor fara stapan

Iubitorii de animale imbracati in Mos Craciun le-au adus mancare, produse de igenizare, jucarii, cainilor fara stapan de la adapostul de animale din localitatea Breasta, din Dolj.

Campania umanitara Spiridusii lui Mos Craciun. Jandarmii au oferit daruri copiilor din centrele de plasament

Jandarmii calaraseni s-au alaturat campaniei umanitare Spiridusii lui Mos Craciun oferind daruri copiilor defavorizati din judetul Calarasi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )