Libnet.ro
UNICEF

11:45

Un mort si doi raniti, intr-un accident rutier la Anenii Noi

Adevărul Adevărul,
Un mort si doi raniti, intr-un accident rutier la Anenii Noi

Un barbat de 41 de ani a murit, dupa ce a ajuns cu masina intr-un copac de pe marginea traseului. Accidentul a avut loc joi seara, in timp ce soferul, cu doua pasagere, se deplasa prin raionul Anenii Noi, in directia Causeni, de unde este originar. continuă pe Adevărul

Un politist de 21 de ani a murit intr-un accident rutier produs langa Bulboaca

Un politist a murit in aceasta dimineata, 13 august, intr-un accident rutier produs in apropierea satului Bulboaca, raionul Anenii Noi. Tanarul de 21 de ani a pierdut controlul volanului, iar automobilul a derapat, izbindu-se intr-un copac, transmite IPN.

Medic din Spitalul raional Anenii Noi, rapus de COVID-19

Seful Sectiei terapie generala din cadrul Spitalului raional Anenii Noi, Mihail Preotesa, diagnosticat cu noul coronavirus, s-a stins din viata. Informatia a fost confirmata pentru IPN de catre directorul institutiei, Nicolai Usatii.

VIDEO Accident rutier grav produs la Soroca. Un barbat a murit, iar altul a suferit mai multe traumatisme

Un accident rutier grav s-a produs in seara zilei de marti, 11 august, la intrarea in satul Racovat, raionul Soroca, cu implicarea a trei autocamioane.

Sase ani si opt luni de inchisoare pentru soferul automobilului Audi, care a provocat tragicul accident rutier din centrul Chisinaului

Sase ani si opt luni inchisoare pentru conducatorul auto, care acum trei luni, a provocat un grav accident rutier la intersectia strazilor Bulevardul Stefan cel Mare si Ismail din Chisinau, soldat cu decesul a doua persoane si ranirea altor trei persoane.

Doi tineri au fost raniti intr-un accident rutier. Masina in care se aflau s-a izbit de un cap de pod

Doi tineri din comuna Plopsoru au fost raniti dupa ce masina in care se aflau a intrat in coliziune cu un alt autoturism, dupa care s-a izbit de un cap de pod. Accidentul a avut loc pe Drumul European 79.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )