Libnet.ro
UNICEF

11:30

E ca si mort! Oana Lis a facut anuntul trist, in hohote de plans: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

B1 B1,
E ca si mort! Oana Lis a facut anuntul trist, in hohote de plans: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Noi probleme in familia Lis, dupa ce s-a aflat ca Oana ar fi flirtat cu barbati insurati, iar sotia unui dintre ei a descoperit conversatii deocheate. Aventura Oanei Lis a avut loc in timpul vacantei. continuă pe B1

S-A TERMINAT! Suferinta a luat sfarsit... Oana Lis a facut anuntul in lacrimi: Din pacate e vorba de Viorel Lis...

Fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, a fost operat in urma cu ceva timp si comunica din ce in ce mai greu, dupa cum spunea recent Oana. Invitata la un post de televiziune, Oana Lis a vorbit despre persoanele.

A MURIT! CUTREMUR la PRO TV. Vestea TRISTA a zilei! CABRAL a facut ANUNTUL TRIST: Nu te vom uita!

Din pacate, Cabral e in doliu! Celebrul prezentatora publicat un mesaj emotionant pe blogul personal, prin care a anuntat cao persoana foarte apropiata s-a stins in urma cu putin timp. Da,.

Din pacate totul e adevarat... Medicii au facut anuntul trist, Cristi Borcea e in stare de soc: E vorba de fosta sa sotie Mihaela Borcea...

Mihaela Borcea, fosta sotie a lui Cristi Borcea a marturisit ca, pe langa intoxicatia cu mercur, aceasta s-a imbolnavit si de hepatita A. Femeia a reusit sa construiasca afaceri de succes, in conditiile.

Gata, acum a fost finalul: Oana Lis a izbucnit in hohote de plans: Din pacate fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis continua sa aiba probleme de sanatate dupa ce, acum cateva luni, a suferit un atac cerebral. Prezent recent la o aniversare, intr-un club de fite din Centrul Vechi, fostul edil al Bucurestiului.

Stefan Banica va deveni tata pentru a treia oara. A facut anuntul in fata fanilor sai

Stefan Banica va deveni tata pentru a treia oara. Artistul a facut anuntul in fata publicului prezent la concertul sau de la Sala Palatului, dupa ce i-a facut o dedicatie fiicei sale, Violeta, pe care o are.

Cutremurator... Andreea Esca face anuntul trist: Daca e pe moarte, nu mai stam cu el?!

Andreea Esca, care a devenit celebra din postura de prezentatoare a Stirilor Pro TV, a facut o serie de afirmatii care au uimit o tara intreaga. Astfel, desi vedeta este implicata in mai multe proiecte,.

Meghan Markle, iN LACRIMI... Chiar tatal printesei a facut anuntul EMOTIONANT! Ea trebuie sa stie asta

Tatal lui Meghan Markle, sotia printului Harry al Marii Britanii, a facut, luni, un apel la reconciliere cu fiica sa, cu care nu a mai vorbit din luna mai, atunci cand a avut loc nunta regala, informeaza AFP.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2916 seconds )