Libnet.ro
UNICEF

17:45

Mort de 6 zile, ramas la morga, pentru ca angajatii spitalului judetean Ploiesti nu-i gasesc buletinul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mort de 6 zile, ramas la morga, pentru ca angajatii spitalului judetean Ploiesti nu-i gasesc buletinul

Rudele unui barbat care a decedat pe data 25 noiembrie nu-l pot ingropa din cauza ca personalul de la Spitalul Judetean Ploiesti nu-i mai gaseste buletinul. Fara actul de identitate al persoanei decedate, rudele nu pot obtinele actele necesare pentru scoaterea de la morga si inhumare, scrie ziarulincomod. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Scandal in parcarea Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti

Un scandal a izbucnit, duminica seara, la aproximativ 20. 30, in parcarea Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti dupa ce mai multe rude ale unui pacient au aflat ca acesta a decedat, potrivit Observatorului Prahovean.

Scandal potolit cu mascatii in curtea Spitalului Judetean Ploiesti. Mai multe persoane au aruncat cu pietre in ambulante

Scandalul a izbucnit duminica seara, putin dupa ora 20. 00, in curtea Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, in parcarea din fata Unitatii de Primiri Urgente. Oamenii au inceput sa arunce cu bolovani cand au aflat ca o ruda internata a murit.

O pacienta de 55 de ani cu COVID-19 s-a sinucis in baia Spitalului Judetean Bistrita

O pacienta de 55 de ani cu COVID-19 s-a sinucis intr-o baie a Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita, situata la etajul al patrulea, unde se afla internati bolnavii infectati cu noul coronavirus, potrivit comunicatului de presa remis, sambata, de unitatea medicala, potrivit HotNews.

Amazon, bonusuri de peste 500 de milioane de dolari pentru angajatii din prima linie

Amazon. com Inc a anuntat ca va cheltui in SUA peste 500 de milioane de dolari pentru a acorda bonusuri angajatilor din prima linie care lucreaza in perioada sarbatorilor, in contextul extinderii semnificative a comertului electronic, ca urmare a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )