Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mos Craciun va plimba copiii din Baia Mare cu autobuzul

Adevărul Adevărul,
Mos Craciun va plimba copiii din Baia Mare cu autobuzul

Incepand cu acest sfarsit de saptamana autobuzul lui Mos Craciun va putea fi observat pe srazile din Baia Mare. Vehicolul condus chiar de cel mai indragit personaj al Craciunului, va traversa municipiul, iar cei mai tineri pasageri vor fi cadorisiti de craciunitele care il vor insoti pe Mosul. continuă pe Adevărul

Curse speciale din Baia Mare catre principalele partii din judet

Iubitorii sporturilor de iarna vor avea un motiv in plus de bucurie anul acesta. Pe langa zapada din abundenta, acestia vor beneficia si de curse speciale catre principalele partii din judet. Autobuzele vor pleca zilnic din Baia Mare catre Cavnic si Suior, turistii avand astfel posibilitatea de a ajunge la partie fara prea multe batai de cap si poate chiar sa se incalzeasca cu un vin fiert, neavand astfel grija condusului.

Baimarenii pot adopta un caine la un Targ de Craciun mai special

Adapostul de caini din Baia Mare va organiza vineri, 20 decembrie, un targ de craciun mai putin obisnuit. Pe langa posibilitatea de a cumpara globuri, obiecte casnice sau diverse decoratiuni tematice sarbatorilor ce vor veni, iubitorii de animale vor avea posibilitatea sa ia acasa si unul dintre cainii care se afla momentan in grija adapostului.

VIDEO Cel mai mare brad uman din lume a fost realizat in Baia Mare

Initiativa elevilor baimareni de a realiza cel mai mare brad uman din lume a fost un real succes. Peste 1. 200 de persoane s-au adunat in Piata Revolutiei din Baia Mare unde, cu pancarde rosii si verzi, au creat un adevarat spectacol caracterizat prin precizie, indemanare si o foarte buna organizare. Desi reprezentantii Guiness Book nu au fost prezenti, lucacistii sunt determinati sa repete experienta si in anul ce va urma.

Record mondial la Baia Mare. Cel mai mare brad uman, realizat de elevii si profesorii unui colegiu

Elevii si profesorii unui colegiu din Baia Mare au realizat un brad uman care sa bata un record mondial. Ideea a apartinut unei tinere de clasa a XI si a fost pusa in practica astazi, in centrul orasului.

FOTO Mos Craciun a venit mai devreme pentru copiii din centrele de plasament

Micutii din centrele de plasament din subordinea Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului DGASPC) Valcea au fost vizitati astazi de Mos Craciun si spiridusii acestuia. Copiii l-au primit cum se cuvine pe Mos, cu poezii si colinde.

REVISTA PRESEI: Copiii din Pungesti, amenintati ca nu mai vine Mos Craciun daca protesteaza.

Copiii din Pungesti, amenintati ca nu mai vine Mos Craciun daca se mai duc la proteste, scrie Adevarul. Mai multi copii din Pungesti le-au povestit parintilor ca au fost abordati la scoala de oameni in uniforma care i-au amenintat cu scenarii traumatizante. Marturia unui copil de 6 ani a fost chiar surprinsa pe o inregistrare video de catre unul dintre activistii care au luat parte la protestul de la Pungesti din data de 7 decembrie. Baiatul, aflat in clasa pregatitoare, spune ca un politist a .

Mos Craciun a a dus brazi si podoabe pentru copiii nevoiasi cu rezultate bune la invatatura

Mos Craciun a venit, astazi, la Primaria Alexandria pentru a aduce daruri copiilor nevoiasi care au avut rezultate bune la invatatura. 135 de elevi au primit brazi si decoratiuni pentru impodobirea acestora.

Cat valoreaza Mos Craciun, cel mai puternic brand din lume.

Cum ajunge Mos Craciun la toti copiii din lume, intr-o singura noapte? Cum incape mosul cel rotofei pe horn? Si de ce seamana mosul asa de tare cu bunicul? Daca ati trecut de varsta acestor intrebari si stiti cat de important este mosul pentru comert, probabil ca v-ati intrebat si cat valoreaza brandul Mos Craciun. Ei bine, compania londoneza Brand Finance, speicalizata in evaluari de marci comerciale, a gasit raspunsul la aceasta intrebare, in urma unui studiu. Este cel mai scump brand .

Mos Craciun a devenit actionar: Cum isi promoveaza un magazin din Romania campania de ...

Magazinul de echipamente foto-video F64 a dezvaluit identitatea noului sau actionar surpriza, fiind vorba despre Mos Craciun. Asa-zisa vanzare catre un investitor strain, anuntata de companie saptamana trecuta, este o actiune care face parte din campania de Sarbatori. F64 devine in luna decembrie Magazinul lui Mos Craciun, campanie prin care se vor strange daruri pentru copiii defavorizati. Astfel, toti clientii si nu numai, sunt asteptati in magazinul F64 din B-dul Unirii nr. 45, pentru .

Copiii din Pungesti, amenintati ca nu mai vine Mos Craciun daca se mai duc la proteste

Un video realizat de activistii anti-gazele de sist reda marturia unui baiat de 6 ani, care spune ca a fost amenintat de oameni in uniforme ca nu mai vine Mos Craciun daca mai tipa vreodata la poarta primarului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )