Libnet.ro
UNICEF

18:30

Mos Craciun vine in fiecare zi pe Wall Street

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mos Craciun vine in fiecare zi pe Wall Street

Pentru marile institutii financiare de pe Wall Street, care si-au uitat prea repede rolul in declansarea crizei financiare globale si lauda neincetat virtutile capitalismului, dar numai cand este vorba de profituri, Mos Craciun a venit de doua ori in decembrie 2014. continuă pe Ziarul Bursa

Mos Craciun vine pe Facebook. Cum se transforma doi tineri oameni de afaceri in cel mai darnic batranel cu ajutorul prietenilor

Au doar 37 de ani, insa pentru al doilea an consecutiv Calin si Remus se transforma in Mos Craciun. Cei doi tineri oameni de afaceri apeleaza la solidaritatea prietenilor si cunoscutilor din tara si din strainatate cu ajutorul unei pagini de Facebook, iar rezultatele nu intarzie sa apara.

Bilantul emisiunii de business WALL-STREET 360

Emisiunea de business WALL-STREET 360 a intrat in vacanta dupa un prim sezon cu 65 de editii pe o perioada de 13 saptamani. Emisiunea va fi reluata luni, 12 ianuarie 2015.

Vine, vine Mos Craciun. Jandarmii, incarcati cu daruri pentru copiii nevoiasi din Obor

Jandarmii calaraseni s-au mobilizat de sarbatori pentru a face mici bucurii copiilor sarmani. Militarii s-au alaturat campaniei umanitare Vine, vine Mos Craciun si au dus daruri in Oborul Nou, cartierul cel mai sarac al Calarasiului.

Mos Craciun la BURSA!

Minunile exista, Mos Craciun a venit pentru a 14-a oara la redactia ziarului BURSA, locul unde are unul dintre cele mai eficiente ateliere ale sale! .

Cosul de cumparaturi de Craciun: in ce preturi se bat cele mai mari supermarketuri

Inaintea sarabatorilor de iarna, Wall-Street. ro a comparat preturile din Bucuresti a 14 produse care in mod normal nu lipsesc din cosul obisnuit al romanilor in aceasta perioada. Care sunt cele mai ieftine magazine si unde sunt cele mai mici preturi la.

Proprietarii magazinelor Inmedio au pregatit 1 mil. euro pentru extindere in 2015

LS Travel Retail Romania, grup din care fac parte retelele de magazine Inmedio si 1 Minute, pregateste pentru anul viitor investitii de un milion de euro in extindere, avand in plan deschiderea a 25 de noi locatii, a declarat pentru Wall-Street. ro.

Mos Craciun, acest Bau-Bau bun

Mos Craciun era, cel putin la mine in sat, un fel de Dumnezeu al copiilor mici. Era omniprezent si atotputernic. Ai spart un pahar? Adio! Nu mai vine Mos Craciun! N-ai mancat tot la masa? Adio! Nu mai vine Mos Craciun!.

FOTO Pompierii din Salaj sunt in relatii bune cu Mos Craciun

Peste 400 de copii ai cadrelor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum Salaj au primit si in acest an cadouri din partea lui Mos Craciun. De cadouri au avut parte si rezidentii Caminului de batrani de la Boghis, vizitati in fiecare an, de sarbatori, de pompieri.

in asteptarea lui Mos Craciun

La acest sfarsit de an, mai mult decat in alte ocazii asemanatoare, romanii par sa-l astepte pe Mos Craciun. Dar poate Mos Craciun da viata viselor pentru un nou an, poate un deceniu si de ce nu, pentru o viata mai buna?.

Mos Craciun te asteapta maine, in centrul Chisinaului, sa-ti dea cadoul

Mos Craciun exista. Si daca nu crezi in existenta celui mai batran om din lume, poti sa te convingi venind maine in Piata Marii Adunari Nationale, la orele 13. 00, langa Pomul de Craciun, unde va avea loc evenimentul Traseul Magic cu Mos Craciun.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )